Injustice 2 PC, PS4, XBOXONE

A DC-univerzum szuperhősei ismét egymásnak esnek.

Injustice 2 - Flash is beköszön

A legutóbbi Injustice 2-kedvcsinálók a rosszfiúkra (illetve rosszlányokra) koncentráltak, így épp itt az ideje, hogy a jó oldalon harcba induló tagok is megkapják a maguk rövid bemutatkozóját. Ezúttal Flash-sel szaladhatunk egy kört.

Frissítve: Injustice 2 - Fagy Kapitány is színre lép

Egyre több DC-szuperhős csatlakozik az Injustice 2 gárdájához, ezúttal egy igazi gonosztevő, Fagy Kapitány mutatkozik be egy önálló trailerben. A fickó természetesen jéghideg támadásaival keseríti meg ellenfelei életét.

Injustice 2 - Macskanőt sem kell félteni

Saját gameplay előzetest kapott az Injustice 2 Macskanője. A hölgyemény ostorral csap szét ellenfelei között, és ha szükséges a videojáték-történelem legagresszívabb kiscicáját is rájuk szabadítja.

Injustice 2 - jó dolog rossznak lenni

Új látnivaló érkezett az Injustice 2-ből, melyben a rosszfiúk kapták a főszerepet. Többek között Bane, Gorilla Grodd és Fagy Kapitány is feltűnnek a következő előzetesben.

Injustice 2 - még mindig egymást verik a hősök

Folytatódik az Injustice 2 Shattered Alliances-sorozata, amiben ezúttal a Supergirl-mellékszállal ismerkedhetünk meg. Ebből kiderül, hogy azért nem minden fenékig tejfel Supergirl, Superman és Black Adam között.

Gepárdnővel erősít az Injustice 2

A NetherRealm jóvoltából minden hétre jut egy új karakterbemutató videó. Ezúttal egy Cheetah nevű hölgyemény került porondra, aki korábban régészként tengette életét, de összeveszett Wonder Womannel.

Injustice 2 - ezt kell tudnod a mikrotranzakciókról

A NetherRealm végre többet is elárult az Injustice 2 mikrotranzakciós rendszeréről, és egyúttal leszögezte, hogy a fizetős játékosok nem jutnak előnyökhöz. Emellett bemutatkozott az új karakter, Firestorm is.

Injustice 2 - szétzilált szövetségesek

Az Injustice második részének legújabb ízelítőjében folytatódik a játék történetek részletes bemutatása. Ezúttal Batman mellett Captain Cold, Green Lantern és Green Arrow is színre lép.

Injustice 2 - ilyen lesz a gear-rendszer

A NetherRealm nemcsak egy újabb játszható karaktert mutatott be Doctor Fate személyében, de pontosította azt is, hogyan fog működni a májusban megjelenő játékban bevezetett új loot-rendszer.

Injustice 2 - traileren Superman háttérsztorija

A Warner Bros. jóvoltából most egy rövid, de annál intenzívebb előzetes keretében ismerkedhetünk meg Superman háttérsztorijával. A kriptoni szuperhős Batmannel is összeakasztja a bajuszt, amire jó oka van.