Injustice 2 PC, PS4, XBOXONE

A DC-univerzum szuperhősei ismét egymásnak esnek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve szállítjuk, de természetesen nem felejtettük el a heti játékmegjelenési listánkat. Annál is inkább, mert több fontos premierünk is van a héten, köztük a Star Wars: Battlefront második része!

Injustice 2 - teknőcök a Fighter Pack 3-ban

A NetherRealm hivatalosan is bemutatta az Injustice 2-be érkező Fighter Pack 3-at, amely érdekes harcosokkal van feltöltve. Persze Atom és Enchantress nem akkora meglepetés, mint a mellettük érkező Tini Nindzsa Teknőcök.

Injustice 2 - elindult a PC-s nyílt bétateszt

A tervezettnél pár héttel később, de végül kezdetét vette a Steamen az Injustice 2 nyílt bétatesztje, így mindenkit várnak az 1v1-es multis csaták. Ráadásul a végleges verzió napra pontos dátumát is megerősítette a Warner Bros.

Injustice 2 - bemutatkozik Hellboy

Ha valaki még mindig a tegnapelőtti bejelentés hatása alatt lenne, és szomorkodna, hogy elmarad az Injustice 2 PC-s bétatesztje, annak most kárpótlásként érkezett egy trailer a következő karakterről, Hellboyról.

Mégsem rajtol ma el az Injustice 2 PC-s bétája

Tegnap mi is beszámoltunk az örömhírről, hogy PC-re is érkezik az Injustice 2, ráadásul mától a nyílt béta is kezdetét veszi. Ma azonban kiderült, hogy mégsem indul a béta, és egyelőre nem tudni, mikorra csúszik.

Hivatalos: PC-re is megjelenik az Injustice 2

A Warner Bros. hivatalosan is megerősítette azt, amire oly régóta vártunk: az Injustice 2 számítógépeken is tiszteletét teszi, és a legjobb, hogy a premierre még idén sor kerül!

Nintendo Switch-re költözhet az Injustice 2

A NetherRealm atyaúristene, Ed Boon egy brazil játékkiállításon kottyantotta el, hogy van rá esély, hogy az Injustice 2 és a csapat új alkotásai a Nintendo hibridkonzoljára is elkészüljenek. Hivatalos bejelentés még nincs.

Injustice 2 - atombiztos, hogy jön Atom

Alighogy elérhetővé vált a Raiden DLC, a NetherRealm máris bemutatta az Injustice 2 következő játszható karakterét, Atomot. A fickó akár atomi méretűre is összezsugorodhat, ember legyen a talpán, aki így le tudja csapni!

Injustice 2 - Raiden is beköszön

Októberben újabb vendégszereplő érkezik az Injustice 2-be, a Mortal Kombatból beugró Raiden pedig az imént megkapta az első gameplay videóját. Meglepetés: egy skinnel Black Lightninggá is átalakíthatjuk a mennydörgés istenét.

Injustice 2 - erre képes Black Manta

A napokban elrajtolt az Injustice 2 legújabb DLC-je, a Fighter Pack 2, amely három igen érdekes karaktert tartalmaz. Raiden és Hellboy sem gyenge figura, de most Black Mantát ismerhetjük meg jobban.