Injustice 2 PC, PS4, XBOXONE

A DC-univerzum szuperhősei ismét egymásnak esnek.

Ingyen játszható bunyós játékok a hétvégére

Az EVO 2018 apropóján egy csomó verekedős játék ingyenesen kipróbálható a Steamen. Köztük van a Street Fighter V, az Absolver, a Dragon Ball FighterZ, az Injustice 2 és a Tekken 7 is. Utóbbi Xbox One-on is nyüstölhető a hétvégén.

Ingyen játszható játékok a hétvégére

A kiadók PC-n és konzolokon számos remek alkotást tettek kipróbálhatóvá. A Ghost Recon: Wildlands mellett PC-n a Skyrim: Special Editon és a Star Citizen aktuális változata vár mindenkit. PS4-en és Xbox One-on pedig az Injustice 2.

Launch traileren az Injustice 2 - Legendary Edition

Megjelent az Injustice 2 - Legendary Edition, amelyben minden eddig megjelent tartalmat megtaláltok. Kaptunk mellé egy elég pörgős trailert is, ahol tiszteletüket teszik a Tini Nindzsa Teknőcök és Hellboy is.

Bemutatkozott az Injustice 2: Legendary Edition

"Mindent bele" kiadás érkezik az Injustice 2-höz, amelyben az Ultimate Edition spéci skinjei és a DLC-karakterek is helyet kaptak. A megjelenésére sem kell sokat várnunk, március végén már le is csaphatunk rá!

Tini Nindzsa Teknőcök az Injustice 2-ben

Ahogy azt már tudtuk, az Injustice 2 harmadik Fighters Packjának utolsó karakterei a Tini Nindzsa Teknőcök lesznek. Most egy külön bejáratú előzetesben köszönnek be gyerekkorunk kedvencei.

Injustice 2 - June Moone is csatlakozik

Örülhetnek az Injustice 2 tulajdonosai, hiszen ha korábban beszerezték a Fighter Pack 3 csomagot, akkor jövő héten megkapják June Moone, azaz Enchantress nem e világi trükkjeit és varázslatait.

Három játék is ingyen játszható a héten

Közeledik karácsony, így több kiadó is ingyenes próbahetet biztosít számunkra. A héten az Injustice 2-t, a H1Z1-et és a Killing Floor 2-t nyúzhatjuk kötöttségek nélkül, ráadásul jelentős kedvezménnyel juthatunk hozzá mindhárom címhez.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

Injustice 2 - megvan, mikor jön Atom

Noha Atom már októberben bemutatkozott, csak a jövő héten csaphatnak le rá az Injustice 2 tulajdonosai. Az atomi méretűre zsugorodni képes karakter a Fighter Pack 3 része lesz, más hősökkel egyetemben.

Összemossák Az Igazság Ligáját az Injustice 2-vel

A Warner Bros. az Injustice 2-ben is szeretné meglovagolni Az Igazság Ligája körüli felhajtást, ezért belecsempészi a játékba a mozit. Mától a filmbéli kosztümök is elérhetőek a címben.