Injustice 2 PC, PS4, XBOXONE

A DC-univerzum szuperhősei ismét egymásnak esnek.

PC-re költözik az Injustice 2?

A francia Amazon oldalán felbukkant, majd nem sokkal később törölt adatlap szerint az Injustice májusban konzolokra megjelent folytatása hamarosan számítógépeken is kipróbálható lesz.

Injustice 2 - Black Manta színre lép

A jövő hónapban egy újabb ikonikus szuperhős csatlakozik az Injustice 2 kompániájához. Black Mantát a Fighter Pack 2 leendő vásárlói kaparinthatják meg - lássuk a rájaember bemutatkozó trailerét!

GC 2017: Hellboy is játszható lesz az Injustice 2-ben

Ahogyan arra számíthattunk, a NetherRealm is időzített valamit a Gamescomra, és bemutatta verekedős játéka új szereplőit, azaz a Fighter Pack 2 harcosait. A nevek láttán egészen izgalmas csaták várhatnak ránk a játékon belül.

GC 2017: Injustice 2 - érkezik a Fighter Pack 2

Nem is olyan régen mutatkozott be a Fighter Pack 1 utolsó karaktere a NetherRealm verekedős játékában. A Starfire névre keresztelt hölgyemény után sem ér véget azonban az újdonságok sora, jön a következő csomag.

Injustice 2 - Starfire folytatja a sort

A NetherRealm bunyós játékának következő DLC-karaktere Starfire lesz. Az augusztusban érkező leányzó saját előzetesét a Comic-Conon vetítették le, de már ti is megnézhetitek teljes egészében.

Amerikai toplista: visszaelőzött a PS4

Véget ért a Nintendo Switch uralkodása, a konzoleladások terén ismét a PlayStation 4-é lett az első hely az amerikai piacon. A játékok között a Tekken 7, az Injustice 2 és a Crash Bandicoot-gyűjtemény vitte a prímet.

Már Sub-Zeróval is tolhatod az Injustice 2-ben

Új DLC-karakter érkezett az Injustice 2-höz. A Fighter Pack 1 részeként a Mortal Kombat egyik legkedveltebb karaktere is szerepet kapott, a NetherRealm ígéreteinek megfelelően már le is csaphatunk Sub-Zeróra.

Injustice 2 - megvan a Sub-Zero DLC dátuma

Még májusban jelentették be, hogy a Mortal Kombat 25 éves születésnapját ünnepelve Sub-Zero is helyet kap az új Injustice-játékban. Most a pontos dátumát is megkaptuk a DLC-nek.

Megint a PlayStation 4 győzött Amerikában

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group májusi jelentése. A PlayStation 4 két hónap után szerezte vissza az aranyérmet a Switch-től, miközben a játékfelhozatal nyomába sem tudott érni a tavalyi kínálatnak.

E3 2017: Sub-Zeróval ünnepel az Injustice 2

Tegnap lett 25 éves a Mortal Kombat-széria, a NetherRealm pedig stílusosan ünnepli az évfordulót: hamarosan Sub-Zeróval bővül az Injustice 2 játszható karaktereinek a sora. Nézzük meg a fagyos fickó bemutatkozó trailerét!