Injustice 2 PC, PS4, XBOXONE

A DC-univerzum szuperhősei ismét egymásnak esnek.

Így néz ki a mobilos Injustice 2

Szép csendben megjelent a Injustice 2 mobilos változata iOS-en és Androdidon, de egyelőre csak a Fülöp-szigeteken. Most belenézhetünk a hordozható változatba, melyben már Cyborg és Scarecrow is feltűnik.

Injustice 2 - itt vannak a csajok

Ma délelőtt egy új Injustice 2-karakterről már lehullt a lepel, hiszen Swamp Thing is megkapta a maga bemutatkozóját. Szerencsére délutánra is jutott egy felvétel. Ez most a játék női karakterekre koncentrál.

Injustice 2 - Swamp Thing színre lép

A NetherRealm hivatalosan is leleplezte az Injustice 2 következő játszható hősét. Swamp Thing egy teljesen új karakter lesz, nem láthattuk az első részben. A behemótról egy hosszabb gameplay videónk is van.

Injustice 2 - Fekete Kanári dalra fakad

Múlt heti bemutatkozása után ismét főszerephez jutott a Fekete Kanári. Az IGN First ezúttal egy több mint 13 perces gameplay videóban mutatja be az újonnan csatlakozó karaktert, illetve azt, hogy hogyan veri el Supergirlt és Batmant.

Injustice 2 - Fekete Kanári is beköszön

Az IGN First jóvoltából kiderült, hogy a már így is igazán impozáns Injustice 2-karakterfelhozatalhoz egy újabb tag csatlakozott. A hajtás után Fekete Kanárit láthatjátok akció közben.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!

Injustice 2 - Robin színre lép

A NetherRealm legutóbbi livestreamjében egy új karakterről libbent fel a fátyol: az Injustice 2 gárdájához Batman jobbkeze, Robin is csatlakozni fog. Az új trailer mellett friss gameplay jeleneteket kaptunk a játékról.

Injustice 2 - már regisztrálhatsz a zárt bétára

Az érdeklődők már a májusi megjelenés előtt kipróbálhatják a NetherRealm szuperhősös verekedős játékát. Habár még nincs pontos dátuma a zárt bétatesztnek, regisztrálni már tudtok rá.

Sztoritraileren az Injustice 2

Elképesztően hangulatos filmes előzetest kapott az Injustice 2. A DC-univerzum szuperhőseit és rosszfiút felvonultató bunyós címben egy új fenyegetés jelenik meg, amely a Föld végét is jelentheti. Legalábbis a kampány ezt ígéri.

Injustice 2 - íme, a hivatalos dátum

A hét eleji szivárgás után a NetherRealm csapat tiszta vizet öntött a pohárba, és a Twitteren elárulta, hogy mikor jelenik meg a DC-szuperhősöket szerepeltető bunyós cím. Az biztos, hogy nem márciusban.