Injustice 2 - ezt kell tudnod a mikrotranzakciókról

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 16.
  • Hír
Link másolása
A NetherRealm végre többet is elárult az Injustice 2 mikrotranzakciós rendszeréről, és egyúttal leszögezte, hogy a fizetős játékosok nem jutnak előnyökhöz. Emellett bemutatkozott az új karakter, Firestorm is.

Mint sok más játékból, így az Injustice 2-ből sem hiányozhatnak a mikrotranzakciók. A bunyós cím fórumán a NetherRealm illetékese megerősítette, hogy a játék valutáját Source-kristályoknak hívják. Ezekből csak kozmetikai cuccokat vásárolhatunk, játékmenetet módosító előnyökre nem fordíthatóak.

A másik érdekesség a Transform Gear-rendszer, amellyel a karakterünk kinézetét és cuccait cserélhetjük le egy másikra. Például Supergirlt Source-kristályokkal Powergirllé alakíthatjuk, de az ereje és statisztikája változatlan marad.

Ha egy karakterünk mondjuk eléri a 20. szintet, Source-kristályokkal egy másik karaktert is 20. szintűvé varázsolhatunk. Ez nem kötelező, és nem is befolyásolja a játékmenetet.

Természetesen valódi pénzbe kerülnek a Source-kristályok, de a pontos árat még nem árulták el a fejlesztők.

A minap bemutatkozott az új karakter, Firestorm is, aki tűzlabdákat hajigál és a lángalapú támadásokat erőlteti.

Az Injustice 2 május 16-án landol PS4-en és Xbox One-on.

4.
4.
biohazard rex
#2: Úgy tűnik az sjw mozgalmak az usában kihatottak a játékiparra is, amit teljes mértékben támogatok (már ami túl szexualizált női ábrázolásokat illeti), mert ha verekedős játékkal játszok, akkor harcosokat akarok látni, ha meg csöcsöket akkor azt máshol keresném ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ezen a téren szerintem Ubisofték járnak legelőrébb, csak rá kell nézni a mostanában megjelent játékaikra. (Siege, Steep, For Honor, Wildlands)
3.
3.
user101
#2: Nem az... Ezen a képen is úgy néz ki HQ, mint egy krumpli. Mondom is dejó, lesz játszható zöccség is ... :)
2.
2.
dcba
Annyira szimpi, h a Netherrealms-es sracok nem ilyen 30 kilos lufi mellu csajokat modellezik, hanem valoban csinos sportos kulsejuek a csajok. A Mortal Kombat X-ben is nagyon jok voltak a noi karakterek, nem voltak nevetsegesek mint mas verekedos jatekban.

Jo tudom az MK9ben azert meg voltak hajmereszto togyek es 20 centis derekak, de ujabban mintha realisabbak lennenek a noi karaktermodellek es ez jobban tetszik mint a sok Japan deformalt "noi ideal".
1.
1.
user101
Tegnap döbbentem meg, pont a Borderlands 2-ben, akartam cuki kis copfos külsőt az én kis Siren-emnek, erre azt mondja, hogy az a haj fizetős DLC és adjak érte pénztet ... igazit ! Na B+ azért ez nem semmi... :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...