Injustice 2 PC, PS4, XBOXONE

A DC-univerzum szuperhősei ismét egymásnak esnek.

Minden, amit az Injustice 2-ről tudnod kell

Kevesebb, mint egy hét van hátra az Injustice 2 megjelenéséig. A most következő trailer összefoglalja, hogy mit érdemes tudnod a verekedős játékról, egy kicsit belemegy a sztoriba és a játékmenet részleteibe is.

Injustice 2 - Sub-Zero is vendégeskedni fog

Még meg sem jelent, de a NetherRealm már most megerősítette az Injustice második részéhez készülő első karakterközpontú kiegészítő három szereplőjét, akik között a Mortal Kombat egyik ikonikus bunyósa is megtalálható lesz.

Injustice 2 - Joker hivatalosan is beköszönt

A héten már láttunk egy kiszivárgott videót Jokerről, így a NetherRealm nem várt tovább, formálisan is bejelentette az Injustice 2 következő karakterét. Az új trailerben késekkel és bombákkal támad ellenfeleire.

Injustice 2 - Darkseid akcióban

A DC-univerzum egyik legerősebb gonosz karaktere, Darkseid is szerepelni fog a május közepén érkező Injustice 2-ben. Az új trailerben ő és képességei kapták a főszerepet.

Injustice 2 - Joker is csatlakozik

Napok óta megy a találgatás, melyik új karaktert leplezi le a NetherRealm Studios és a Warner Bros. Entertainment. Végül úgy néz ki, Joker lesz a befutó, ma este ugyanis kiszivárgott egy rövid videó, amiben Flash-sel csap össze.

Injustice 2 - Superman pórul jár

Brainiac ugyan már a múlt héten beköszönt, de az igazi karakterbemutató videó csak most érkezett meg. A főgonosz még a Krypton bolygón orrolt meg az Acélemberre, a mindent eldöntő összecsapásra az Injustice 2-ben kerül sor.

Injustice 2 - bemutatkozik Brainiac

A NetherRealm folytatta az Injustice 2 Shattered Alliances videósorozatát, az új részben Brainiac kapja a főszerepet. Ő Superman egyik ősi ellensége, aki már a Krypton bolygón is zűrzavart okozott.

Injustice 2 - Méregcsók is bemutatkozik

Folytatódik az Injustice 2 trailersorozata, melyben a választható karaktereket mutatják be a fejlesztők. Ezúttal Méregcsók, vagy angol nevén Poison Ivy képességeivel és harci tudásával ismerkedhetünk meg.

Injustice 2 - Madárijesztő a frászt hozza rád

A NetherRealm megbízhatóan szállítja egymás után az Injustice 2 karakterbemutató videóit, ezúttal Scarecrowon a sor. A derék Madárijesztő kémiát és pszichológiát használ arra, hogy félelmet gerjesszen ellenfeleiben.

Injustice 2 - a Te harcod, a Te utad

Kezdenek felpörögni az események az Injustice második része körül, hiszen nagyjából egy hónap van már csak hátra a megjelenésig. A tegnapi Flash-videó után most egy monumentálisabb előzetes is érkezett.