Injustice 2 PC, PS4, XBOXONE

A DC-univerzum szuperhősei ismét egymásnak esnek.

GC 2016: Injustice 2 - Harley Quinn elszabadul

A hét eleje óta tudjuk, hogy további két karakter - Harley Quinn és Deadshot - csatlakozik az Injustice 2 felhozatalához. Most a hölgyikét csodálhatjuk meg akció közben, 17 percig mozog a NetherRealm játéka.

GC 2016: Injustice 2 - Harley Quinn is beköszön

Újabb karakterbemutatóval jelentkezett a NetherRealm, a csapat ezúttal a Suicide Squad premierjét lovagolta meg. Visszatér Harley Quinn, és először teszi tiszteletét a sorozatban Deadshot.

Injustice 2 - bemutatkozik az egyik új karakter

Természetesen az Injustice 2 sem hagyta ki a San Diego-i Comic-Cont, a fejlesztők két karakterbemutatót vittek magukkal, és az Injustice-képregények jövőjéről is beszéltek egy keveset.

A Warner Bros. is saját E3-as konferenciát tervez

David Haddad, a Warner Bros. elnöke egy interjúban elárulta, ha a játékfelhozataluk indokolni fogja, akkor biztosan tartanak majd egy E3-as külön műsort.

Injustice 2 - DLC-dömping várható

A NetherRealm kreatív igazgatója, Ed Boon az IGN-nek adott interjúban megerősítette, hogy a csapat hosszú távon szeretné majd támogatni az Injustice második részét, így a premier után rengeteg DLC várható.

E3 2016: Injustice 2 - lootokért is folyik majd a harc

Ed Boon, az Injustice 2 rendezője a GameSpotnak adott interjúban elárulta, a mérkőzések végén a nyertes különböző kiegészítőket lootolhat majd az ellenfelétől, ezzel még erősebbé téve saját hősét.

E3 2016: Először mozog az Injustice 2

Az ígéreteknek megfelelően a NetherRealm ma hajnalban végre igazi gameplayt is mutatott az Injustice 2-ről. A hivatalos Twitch-csatornán levetített előzetesben az újoncok, Gorilla Grodd, Atrocitus és Supergirl is bemutatkoznak.

E3 2016: Injustice 2 - a hétvégén gameplayt kapunk

Nem kell megvárnunk a jövő heti E3-at ahhoz, hogy mozgásban is megcsodáljuk az Injustice 2-t. A NetherRealm ígérete szerint a hétvégi Mortal Kombat X ESports döntőjében vetítik le az első gameplay trailert.

E3 2016: Bejelentették az Injustice 2-t

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, a tényleg elkészíti a NetherRealm Studos az Injustice folytatását. A DC-szuperhősök nem bírnak magukkal: újra összecsapnak, minden eddiginél brutálisabb formában.

E3 2016: Injustice 2 - kiszivárgott az első kép

Néhány bolt állítólag már megkapta az Injustice: Gods Among Us folytatásának promóciós plakátját és valaki már lőtt is egy képet róla. Gyakorlatilag 99 százalék, hogy a bunyós cím az E3-on mutatkozik be.