Far Cry 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Kyrat egy kis ország a messzi Himalája hegyei között. Gyönyörű kultúrával, barátságos emberekkel. És egy véreskezű önjelölt diktátorral.

Brit toplista: az élen nyitott a Dying Light

Végre dobozos változatban is beszerezhető a Dying Light, ami ennek örömére azonnal a szigetországi eladási lista élére ugrott, maga mögé szorítva a még mindig nagyon kapós CoD: Advanced Warfaret és az új Dragon Ballt.

Far Cry 4 - márciusban csapunk össze a jetivel

Márciusban fut be a Far Cry 4 következő és a szezonbérlet szerinti utolsó nagyobb DLC-je, a Valley of the Yetis, amiben többek között a jetivel is összecsaphatunk majd. Nem lesz egyszerű menet.

Brit toplista: az élen nyitott a The Order: 1886

Rengetegen vártak a The Order: 1886-ra, aligha meglepő, hogy a Ready at Dawn PS4-exkluzív játéka kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott. A múlt hét többi újonca nem rajtolt ilyen fényesen.

A kritikák ellenére is sikeres a Ubisoft

A francia kiadó legutóbbi pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy az utolsó negyedév eredményei meghaladták a várakozásokat, annak ellenére, hogy a két új Assassin's Creed nem muzsikált valami fényesen a kasszáknál.

A Ubisoft visszaadott néhány törölt Far Cry 4-et

Váratlan fordulat a harmadik féltől vásárolt Far Cry 4-kulcsok ügyében! A Ubisoft visszaadott pár törölt játékot azoknak a felhasználóknak, akik már játszottak valamennyit a játékkal. Mégsem olyan szigorúak a franciák?

Brit toplista: ismét élen az új Call of Duty

Ismét erőre kapott a Call of Duty: Advanced Warfare, így a múlt heti második helyezés után hetedik alkalommal szerezte meg a szigetországban az összesített eladási lista dobogójának legmagasabb fokát.

A jó, a rossz és a csúf

Ezen a héten is történt pár érdekes esemény, melyeket érdemes felidézni vagy éppen megismerni, ha még nem olvastad őket. Lássuk, milyen hírek kapták a ezúttal a főszerepeket!

Tölthető a Far Cry 4 - Hurk Deluxe Pack

Befutott a Far Cry 4 legújabb letölthető bővítménye, a Hurk Deluxe Pack. A csomag rengeteg új fegyvert és öt vadonatúj, izgalmakkal teli, pergős küldetést fog tartalmazni. Bentebb jó pár látnivalót is tudunk mutatni a DLC-ről.

A Ubisoft letiltja a harmadik féltől vett játékokat

Ha esetleg hirtelen eltűnt a Uplay-fiókodból a Far Cry 4 kópiád, akkor a hiba nem a Te készülékedben van. A UbiSoft ugyanis minden előzetes bejelentés nélkül törölte a harmadik féltől vásárolt példányokat a rendszeréből.

Far Cry 4 - itt az Escape from Durgesh Prison DLC

Elérhető a Far Cry 4 legújabb letölthető csomagja, az Escape from Durgesh Prison DLC, amivel egyedül, vagy barátainkkal vállvetve is nyomulhatunk. Feladatunk az, hogy kiszabaduljunk Yuma börtönéből.