Far Cry 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Kyrat egy kis ország a messzi Himalája hegyei között. Gyönyörű kultúrával, barátságos emberekkel. És egy véreskezű önjelölt diktátorral.

Far Cry 4 - teaseren az Arena mód

Még a néhány héttel ezelőtti PAX Prime-on mutatkozott be a Far Cry 4 Arena nevű játékmódja, amiben hősünknek gladiátorokhoz hasonlóan kell harcolnia a ráeresztett vadállatok és ellenséges katonák ellen.

Far Cry 4 - az elefántok élete

Kyrat lankáin számos ormányos grasszál, akiket ha felbőszítenek, tényleg veszedelmesek tudnak lenni. Főleg, hogy egyetlen példány száz szép szál legény súlyával egyezik meg. Ugye nem akarod összekötni velük a bajszodat?

Far Cry 4 - fejlesztői napló a nyitott világról

A Ubisoft Montreal illetékesei mindent megtesznek annak érdekében, hogy Kyrat valóban egy élő-lélegző világ legyen. A történetet is úgy építették fel, hogy illeszkedjen a sandbox játékmenethez. Erről szól az új videó.

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.

Heti hírösszefoglaló - 33. hét

A héten zajlott Európa legfontosabb játékipari eseménye, a Gamescom, ahonnan a Gamekapocs egyszemélyes küldöttsége, Daks is élőben tudósított. A kiállításnak köszönthetően rengeteg újdonságot kaptunk a héten.

GC 2014: Tíz perc a Far Cry 4-gyel

Közel tízperces játékmenetet tekinthettek meg a Far Cry 4-ből, melyet a gamespotos kollégák vettek fel a Gamescomon. A videóban három különböző helyszínt is megismerhetünk.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: Far Cry 4 trailer és co-op infók

A Ubisoft úgy döntött, hogy két órára korlátozza az ingyenes co-op meccseket a Far Cry 4-ben, bár a PS4 új Share Play funkciójával, mely korlátlan játékmegosztást tesz lehetővé, ez könnyedén kijátszható lesz.

Far Cry 4 - valós konfliktusok alapján

Befutott a Ubisoft Montreal fejlesztőinek nepáli körutazásáról készült mini-dokumentumfilm harmadik és egyben befejező része. A srácok néhány ex-maoista katonával beszélgettek el a múltban lezajlott háborúról.

Far Cry 4 - fejlesztői útinapló, második rész

Irigykedünk a Ubisoft Montreal csapatára, hiszen információgyűjtés címén ellátogattak Nepálba. A kirándulás során úttalan utakat jártak be, fotóztak és videóztak a Himalája vidékén - élménybeszámolójuk a második részhez érkezett.