Far Cry 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Kyrat egy kis ország a messzi Himalája hegyei között. Gyönyörű kultúrával, barátságos emberekkel. És egy véreskezű önjelölt diktátorral.

E3 2014: Far Cry 4 - ilyen lesz a kooperatív mód

Az elefántokat lelövik, ugye? Nincs is szebb annál, amikor a derék ormányosokat ráuszítjuk az ellenfélre, mi egy magaslati pontról szedegetjük le a túlélőket, közben haverunk egy helikopterből fedez bennünket.

E3 2014: Far Cry 4 - képek és gyűjtői kiadás

Már előrendelhető a Far Cry 4 gyűjtői kiadása, amelyben többek közt megtaláljuk az őrült főgonosz, Pagan Min 7,9 hüvelykes szobrát is - a Kyrat Edition viszont nem lesz olcsó. Friss képekkel is szolgálhatunk.

E3 2014: Far Cry 4 - még több gameplay

A Sony is bevállalta a Far Cry 4-et, a kezdeti percek után már tényleg akcióba lendülünk, egy ellenséges tábort tisztítunk meg. A Himalája remek játszótér: sziklás terepen bandukolunk, a távolban hófödte csúcsok magasodnak.

E3 2014: Sony-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A jó hír az, hogy idén úgy döntöttem, virrasztok a Sony E3-as konferenciája miatt, és ha már így döntöttem, lesz liveblog is belőle, mert miért ne. A rossz hír csak engem érint, fájdalmas lesz a holnapi napom.

E3 2014: Ubisoft-sajtókonferencia - LIVEBLOG

Nincs sajtókonferencia GK-s liveblog nélkül, a Ubisoft műsorát is töretlen lelkesedéssel kommentáljuk végig és összegezzük nektek. Éjfélkor kezdünk, addig lehet enni-inni, tippelni a bejelentések kapcsán!

E3 2014: Far Cry 4 - az első öt perc

A Ubisoft igazán nagy durranással nyitotta meg a konferenciáját: bemutatták a Far Cry 4 első öt percét. A Himalájában járunk, a fiktív Kyrat tartományban, ám érkezésünk vérfürdőbe torkollik.

E3 2014: Mit hoz magával a Ubisoft?

A Ubisoft elárulta, melyek lesznek azok a játékok, amiket biztosan bemutat majd az idei E3-on - értelemszerűen a még bejelentés előtt álló meglepetéseket nem puffogtatta el a kiadó.

Far Cry 4 - részletek a történetről

Egy webáruház előrendelői oldaláról szivárgott ki a Far Cry 4 fülszövege, így már tudjuk, hogyan hívják a főhőst, és miért utazik Kyratba, a Himalája zord vidékére. A sztori bizonyára nem kap irodalmi Nobel-díjat.

Far Cry 4 - az Assassin's Creed III direktorával

A Ubisoft igyekszik hét lakat alatt őrizni a Far Cry negyedik részével kapcsolatos információkat, azonban a minap egy újabb részlet szivárgott ki a címről: állítólag az Assassin's Creed III direktora dolgozik rajta.

Ennyire fájt a Ubisoftnak a Watch Dogs csúszása

Komolyan rányomta a bélyegét a Watch Dogs csúszása a Ubisoft üzleti évére, a cég forgalma közel 20 százalékot csökkent éves szinten, és veszteséges is lett. Az Assassin's Creed viszont még mindig tarol.