Far Cry 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Kyrat egy kis ország a messzi Himalája hegyei között. Gyönyörű kultúrával, barátságos emberekkel. És egy véreskezű önjelölt diktátorral.

Íme, a Far Cry 4 gépigénye

Az NVIDIA jóvoltából nyilvánosságra került a Far Cry 4 gépigénye, így végre megtudhatjuk, milyen géppel tudunk eljutni a Himalájába. Szerencsére ezúttal elmaradtak a horrorisztikus számok.

Sztoritrailert kapott a Far Cry 4

Alacsonyan szállnak a Far Cry 4-kedvcsinálók: a tegnapi TV-szpot után újabb gameplay előzetessel gazdagodtunk. amely főszereplőnket állítja a középpontba. Ajay Amerikában nevelkedett, ám édesanyja halála után visszatér Kyratba.

Befutott a Far Cry 4 TV-reklámja

Egyperces CG-kedvcsinálóval nyitjuk a reggelt, az alany a Ubisoft Montreal nyitott világú shootere, a Far Cry 4. Egy ilyen nyúlfarknyi videóban is sikerült kiragadniuk a játék lényegét. Ez vár ránk Kyratban.

Aranyon a Far Cry 4, ilyen lesz a kompetitív multi

A Ubisoft bejelentette, hogy a Far Cry 4 munkálatai befejeződtek, sőt a PvP-re kihegyezett multiplayerről is részletekkel szolgált. 5v5-ös küzdelmekben vehetünk részt és a megjelenéskor 10 térkép áll a rendelkezésünkre.

Kilencmilliónál jár a Watch Dogs

A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderül, hogy a 2015-ös üzleti év első felében 65 százalékkal növekedtek a cég eladásai. A Watch Dogs is remekül teljesít, már 9 millió példányt szállítottak le a boltoknak.

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből!

Négy percig mozog a Far Cry 4

Patrik Méthé, a játék rendezője megosztja velünk az öt kedvenc pillanatát a november közepén érkező Far Cry 4-ből. A kapcsolódó négyperces videoanyagban természetesen lesz látnivaló is bőven.

Heti hírösszefoglaló - 43. hét

Rengeteg gépigény, DLC-k, sok-sok trailer, régi játékok új kiadásai: ilyen egy mozgalmas őszi hét a videojátékok világában. A kattintás után elolvashatjátok eheti hírösszefoglalónkat.

Far Cry 4 - folytatjuk a Kyrat-túrát

Folytatódik a kyrati útinapló, amelyben a Ubisoft bemutatja nekünk a Far Cry 4 helyszínéül szolgáló fiktív himalájai tartományt. Kis túlzással ez is olyan, mint a többi: szépnek szép, nyaralni viszont máshova mennénk.

Far Cry 4 - jetis DLC a láthatáron

Igen, tényleg, a jeti is benne lesz a Far Cry 4-ben, ami ugyan meglepő lehet, de igazság szerint a Far Cry 3: Blood Dragon után ez csak egy kis apróság. A season pass kapcsán kiderült, milyen DLC-k jönnek a játékhoz.