Far Cry 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Kyrat egy kis ország a messzi Himalája hegyei között. Gyönyörű kultúrával, barátságos emberekkel. És egy véreskezű önjelölt diktátorral.

Brit toplista: 2015-ben is Call of Duty

Az év első napjaiban is a Call of Duty kurrens epizódja, az Advanced Warfare fogyott a legjobban az Egyesült Királyságban. A Wii U-s Captain Toad: Treasure Tracker csak a tizenhatodik helyen nyitott.

Szeretnél dinókat a Far Cry-ba?

A Ubisoft erre és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ egy nemrég szétküldött felmérésében. A francia vállalat a rajongókat kérdezi arról, hogy milyen irányba vigyék el a sorozatot.

Januárban jön az új Far Cry 4 DLC

Január közepén mutatkozik be a Far Cry 4 következő letölthető kiegészítője, az Escape from Durgesh Prison. Az új DLC-ben Yuma börtönéből kell majd megszöknie Ajay és Hurk párosának, előre meghatározott időlimit alatt.

November: legyűrte az Xbox One a PS4-et

Megérkeztek az NPD Group novemberi adatai az amerikai játékpiacról, amiből kiderült: az Xbox One megtörte a PS4 sikersorozatát, és a múlt hónapban legyűrte riválisát. Megérte akciózni?

TGA 2014: A Dragon Age: Inquisition az év játéka

A The Game Awards-összefoglalónk végére értünk, nincs más hátra, csak a díjátadó győzteseinek a kihirdetése. Az év játéka a Dragon Age: Inquisition lett, a legjobb indie cím pedig a Shovel Knight volt.

Heti hírösszefoglaló - 47. hét

Sok érdekes dolog történt a játékvilágban a múlt héten. Többek között megjelent a Far Cry 4, újra átlépte a tízmilliós létszámot a World of Warcraft és megváltozott a Steam Early Access szabályzata is. Érdemes lehet visszatekinteni.

Brit toplista: rekorder a Grand Theft Auto V

A PlayStation 4-es és az Xbox One-os változat megérkezésével újra kilőttek a GTA V eladásai, de annyira, hogy a játék ezzel az Egyesült Királyság legkeresettebb játékává vált. Eddig a Call of Duty: Black Ops volt a csúcstartó.

Far Cry 4 - késik a javítás

Jövő hét elejére csúszott a Far Cry 4 PC-s verziójának 1.4.0-s javítása, mely több apróbb hiba mellett a játékosok egy részénél jelentkező fekete képernyős indulást is orvosolni fogja.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Far Cry 4 teszt

Magányosan zötykölődsz egy öreg autóbuszon valahol a himalájai hegyekben. Édesanyád urnáját tartod a kezedben, egyetlen kívánsága volt csak. Hamvait szülőföldjén, a csodálatos Kyratban helyezzék örök nyugalomra.