Far Cry 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Kyrat egy kis ország a messzi Himalája hegyei között. Gyönyörű kultúrával, barátságos emberekkel. És egy véreskezű önjelölt diktátorral.

Fejlesztői naplón a Far Cry 4

Elstartolt a Far Cry 4 fejlesztésének kulisszatitkait ecsetelő videósorozat, az első részből megismerhetjük a nepáli kultúrát, amelyből inspirációt merítettek a Ubisoft Montreal illetékesei. És igen, a helyiek még állatot is áldoznak.

Heti hírösszefoglaló - 28. hét

Amitől igazán izgalomba jöttünk a héten, az egy fantasztikus nyereményjáték, mely a Gamekapocs oldalán indult, és amivel most egy Intel Core i7-4790K procit nyerhetsz! De az összefoglalóban találhatsz még egy ajándékot!

Ubisoft: már nem utáljuk annyira a DLC-ket

A Ubisoft digitális terjesztésért felelős igazgatója szerint a játékosok már nem utálják annyira a DLC-ket, és a season pass is egyre elfogadottabbá válik a rajongók körében. Szerinte minden a tervezésen múlik.

Újabb részletek a Far Cry 4-ről

A játék kreatív direktora, Alex Hutchinson egy csomó friss infót osztott meg velünk a Game Informer legfrissebb podcastjében a Far Cry 4-ről. A játék co-op módjában együtt játszhatnak majd a PS3-as és PS4-es játékosok.

Heti hírösszefoglaló - 27. hét

Elkezdődött az évente megrendezésre kerülő nyári uborkaszezon, amikor a játékipar szinte rákényszeríti a játékosokat, hogy menjenek ki a szabadba, és élvezzék kicsit a nyár szépségeit.

Gameplay traileren a Far Cry 4

A Himalája zimankós vidéke ideális helyszín lesz minden forradalmár számára, Pagan Min diktatúrájának napjai meg vannak számlálva. A Ubisoft vadonatúj előzetessel kedveskedett nekünk a Far Cry 4-ről.

Far Cry 4 előzetes

A nyitott világú shooter-sorozat ezúttal a Himalája zord vidékére kalauzolja a játékosokat, ahol egy karizmatikus és kiszámíthatatlan önjelölt királlyal is meggyűlik a bajuk. Igen, meg lehet lovagolni az elefántokat is!

E3 2014: Far Cry 4 - helyőrségtisztítás elefánttal

A már látott E3-as demóba feledkezhetünk bele ismét. A cél az, hogy megtisztítsuk az ellenségtől hemzsegő helyőrséget, a következő videó rögtön két, eltérő megközelítésben tálalja a küldetést. Izgi lesz!

E3 2014: Far Cry 4 - hogy működik a kooperatív?

Kis időbe telt, míg kihúzta a sajtó a Ubisoftból, de végül csak kiderült, hogyan működik pontosan a Far Cry 4 kooperatív módja: igen, azt is megtudtuk, hogyan lehet beszállni a játékba a cím megvásárlása nélkül.

E3 2014: A második galériafrissítés

Tapétázók, figyelem! A mai gyűjtésbe olyan címek kerültek bele, mint az Alien: Isolation, a The Division, a Rainbow Six: Siege, a Dragon Age: Inquisition, a The Crew és a The Sims 4. A felsorolás korántsem teljes.