Far Cry 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Kyrat egy kis ország a messzi Himalája hegyei között. Gyönyörű kultúrával, barátságos emberekkel. És egy véreskezű önjelölt diktátorral.
1458909169

A hét legjobb játékakciói

A hétvégén hivatalosan is itt a tavasz, és jön a húsvét is, amit több helyen is komoly leárazásokkal ünnepelnek. A Steamen Ubisoft-címeket lehet nagyon olcsón megvenni, Xboxon pedig elrajtolt a tavaszi nagy kiárusítás.
1457020836

Far Cry Primal - újrafelhasznált elemekből?

Úgy tűnik, a Ubisoft megspórolt egy kis időt, elvégre ha közelebbről is megnézzük a Far Cry Primal domborzatát, rájövünk, hogy az több hasonlóságot is mutat a Far Cry 4-gyel. Az újrafelhasznált pálya tényét a fejlesztők sem tagadják.
1446724851

Gyengébben teljesített a Syndicate, mint a Unity

A Ubisoft közzétette a legutóbbi negyedévre és félévre vonatkozó pénzügyi jelentését. A franciákat érő kritikákat a számok is alátámasztják: a cég bevételei visszaestek, és az új Assassin's Creed sem teljesített úgy, mint a Unity.
1445272241

Hamarosan indul a Ubisoft Club

A francia kiadó bejelentette a Ubisoft Club programot, amellyel a hűséges rajongók tapasztalati pontokat gyűjthetnek extra jutalmakért cserébe - így kedvezményeket és bétahozzáféréseket kapnak.
1443805223

Valami készül Far Cry Sigma címmel

A Steam adatbázisában egy roppant érdekes bejegyzésre bukkantak a szemfülesek: egy új Far Cry-játékra. Reméljük, hogy a Sigma legalább olyan minőségű spin-offot takar, mint amilyen a Far Cry 3: Blood Dragon is volt.
1436526000

Ubisoft: látszott a negyedéven a Watch Dogs hiánya

Látványosan visszaesett a Ubisoft első negyedéves forgalma, ami tulajdonképpen nem meglepő, hiszen nemhogy Watch Dogs-kaliberű címe, de megjelenése sem volt az elmúlt három hónapban.
1431514841

Elengedte az előző generációs konzolokat a Ubisoft

A francia kiadó közzétette a legutóbbi negyedévre és a teljes üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből az is kiderült többek között, hogy a cég gyakorlatilag elengedi az előző generációs konzolokat.
1430847950

Far Cry 4 - jön a Complete Edition

A tegnapi pletykák után a UbiSoft hivatalosan is megerősítette, hogy PC-re és PlayStation 4-re is készül a Far Cry 4 új kiadása, a Season Pass tartalmával kiegészített Complete Edition. A csomag júniusban kerül boltokba.
1428581400

Brit toplista: megint a Battlefield: Hardline az első

Kissé megkésve, de szállítjuk a legutóbbi brit játékeladási toplistát, amely ezúttal is a Battlefield: Hardline-t dobta ki aranyérmesként. A From Software-nek jelenleg két címe is a legjobb tíz között szerepel.
1425974447

Far Cry 4 - Valley of the Yetis gameplay bemutató

Európában holnaptól lesz elérhető a Far Cry 4 következő nagy tartalmi bővítése, a Valley of the Yetis, amiről most érkezett egy tartalmas, fejlesztői kommentárral fűszerezett játékmenet kedvcsináló.