Far Cry 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Kyrat egy kis ország a messzi Himalája hegyei között. Gyönyörű kultúrával, barátságos emberekkel. És egy véreskezű önjelölt diktátorral.

Far Cry 4 teszt

Magányosan zötykölődsz egy öreg autóbuszon valahol a himalájai hegyekben. Édesanyád urnáját tartod a kezedben, egyetlen kívánsága volt csak. Hamvait szülőföldjén, a csodálatos Kyratban helyezzék örök nyugalomra.

Megjelent a Far Cry 4

Tegnap óta kapható a boltokban a Ubisoft nyitott világú shootere, ám a start nem volt zökkenőmentes. A PC-s verzióra jó pár felhasználó panaszkodik, gondok vannak a látószöggel, a sebességgel. A kiadónak erre is van válasza.

Far Cry 4 - pókerezünk a társalkalmazásban

Ezen a héten érkezik a Far Cry negyedik része és szokás szerint egy mobilos társalkalmazást is letölthetünk a shooter mellé. Szokatlan módon egy komplett arcade pókerjátékról van szó, amellyel ingame pénzt nyerhetünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a múlt hét is elég húzós volt, a tempó ezúttal sem hagy alább: a következő napokban egy raklapnyi megkésett port és persze egy sor új cím üti majd a markunkat. Te mire mész rá?

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.

A Far Cry 4-et sem kerülte el a játékosok haragja

Hasonlóan az Assassin's Creed: Unityhez, a Far Cry 4-be is beletört a játékosok bicskája. Szerencsére nincs szó olyan ordas hibákról, mint az orgyilkosos címben: csak a shooter beépített pályaszerkesztőjébe lehet belekötni.

Minden, amit tudnod kell a Far Cry 4-ről

Már tényleg nem kell sokat aludni a Far Cry 4 megjelenéséig, s ha eddig követted a menetrendszerűen érkező kedvcsinálókat, az utolsót semmiképp se hagyd ki! Pláne azért nem, mert a játék minden jellegzetességére kitér.

Kiszivárgott a Far Cry 4 teljes térképe

Kiszivárgott a jövő héten érkező Far Cry 4 teljes elérhető területét lefedő térkép, melyen minden részletet, fontos helyszínt és elkülönülő területet átvizsgálhattok a Kyrat régióban. Vigyázat, spoilerveszély!

Jön a jeti a Far Cry 4-be

A himalájai majomemberrel is összeakasztjuk a bajuszt a Far Cry 4-ben, de csak akkor, ha szezonbérletet váltunk a játékhoz. Egy megjelenés után érkező DLC-ben külön missziót szentelnek a jetinek. Eredményes vadászatot!

A Ubisoft címei csendben visszatérnek a Steamre

Néhány napja rajongók figyeltek fel arra, hogy a Steam briteknek szánt kínálatából hiányzik a Ubisoft három újonnan érkező játéka is, melyek ma indoklás és bejelentés nélkül visszaszivárogtak a Valve rendszerébe.