Far Cry 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Kyrat egy kis ország a messzi Himalája hegyei között. Gyönyörű kultúrával, barátságos emberekkel. És egy véreskezű önjelölt diktátorral.

Far Cry 4 - milyen hosszú lesz a kampány?

A Far Cry 4 kampányának hossza nagyban függ a játékos stílusától és attól, milyen alaposan fedezi fel Kyratot. A direktor szerint nagyjából 15 és 60 óra között végzünk vele, szóval nem lesz sétagalopp, az biztos.

Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.

Far Cry 4 - a Kyrat Edition közelebbről

A Ubisoft kiadott egy hivatalos kicsomagolós videót a Far Cry 4 gyűjtői kiadásából. Az E3-on leleplezett csomagban többek közt megkapjuk Kyrat szövettérképét és Pagan Min 7,9 hüvelykes szobrát is.

Far Cry 4 - így éld túl Kyratot

Kyratban vér fog folyni, ami nem is csoda, hiszen egy veszélyes, ám lélegzetelállító régióról van szó a Himalája vadonjában. Az önjelölt király, Pagan Min mellett a természet elemeivel és a vadállatokkal is meg kell küzdenünk.

Frissítve: A Far Cry 4 és Childish Gambino

Nem elírás, ő szolgáltatja a talpalávalót a Far Cry 4-ben. A Ubisofttal való összeborulás következményeként Childish Gambino nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire bejön neki a játék.

Heti hírösszefoglaló - 40. hét

Mobilokon tér vissza Itáliába az Assassin's Creed, késik a Pillars of Eternity és jön az Elite: Dangerous második bétatesztje. Ezekről és még sok másról beszéltünk a héten. Nézzétek meg, miről maradtatok le!

Far Cry 4 - Hurk és az ő szigonypuskája

Ha úgy döntesz, hogy előrendeled a novemberben érkező Far Cry 4-et, akkor megkapod a Hurk’s Redemptionnel érkező bónusz missziókat is. Visszatérnek a majmok és a harmadik részből ismerős nagyszájú hős is.

Far Cry 4 - ezekkel a fegyverekkel ölünk

A Ubisoft tényleg a fegyverőrültek kedvében jár a Far Cry 4-gyel. A legfrissebb előzetesben az arzenálunkkal ismerkedhetünk meg közelebbről: lesz itt gépkarabély, gránátvető, számszeríj és kukri kés is.

Heti hírösszefoglaló - 39. hét

Eseménydús hetet tudhatunk magunk mögött: bejelentették az új Total Wart, szörnyülködhettünk az ősszel érkező játékok extravagáns gépigényein és megtudtuk, hogy jövő év elején könnyes búcsút veszünk a PS Home-tól.

Far Cry 4 - Kyrat királya

Pagan Minről, Kyrat önjelölt diktátoráról szól a Far Cry 4 legújabb előzetese. Tényleg őrült figuráról van szó, ősellenségünk kiszámíthatatlan és brutális, nem is beszélve a talpnyalóiról.