Rise of the Tomb Raider PC, PS4, X360, XBOXONE

Íme, a sokat emlegetett next-gen Tomb Raider!
Típus: Akció

GC 2015: Az első galériafrissítés

A tegnapi bejelentések mellé egy csomó friss screenshot érkezett a Gamescomról. Quantum Break, Rise of the Tomb Raider, Scalebound, Just Cause 3, Halo 5: Guardians, Crackdown 3 és CoD: Black Ops 3 a délelőtti adag.

GC 2015: Hat perc Rise of the Tomb Raider

Az új Tomb Raider sem hiányozhatott a Microsoft gamescomos műsorából, a Crystal Dynamics új gameplay jelenetekkel lepte meg a rajongókat. Lara változatos eszköztárral végez ellenfeleivel.

Rise of the Tomb Raider - jövőre PS4-en is

A Square Enix formálisan is bejelentette, hogy a Rise of the Tomb Raider PC-re és PS4-re is megjelenik jövőre. Meglepő? Legfeljebb az, hogy a kiadó ezt már most megerősítette.

Női rendezőt kap a Tomb Raider reboot?

Nagyon úgy néz ki, hogy lassan Hollywoodot is utoléri a játékiparban egyre inkább hangsúlyosabb feminista-láz. A HeroicHollywood ugyanis most arról ír, a Tomb Raider reboot amazon hősnője mellett a rendező is hölgy lehet.

GC 2015: Megvan a Microsoft-konferencia időpontja

A Microsoft az ígéretei szerint ütős felhozatallal készül a Gamescomra, sőt több olyan játékot is bemutat majd Kölnben, aminek az E3-on már nem jutott hely. Tessék elővenni a naptárat!

A Square Enix is elengedi lassan a régi konzolokat

Immár másfél éve van a piacon a PlayStation 4 és az Xbox One, így logikus döntés a kiadók részéről, hogy elengedik az előző generációt. Az E3 után a Shuichi Kobayashi, a Star Ocean 5 producere beszélt a váltásról.

Újabb 15 perc a Rise of the Tomb Raiderből

Az E3-on két demóval is képviseltette magát a Rise of the Tomb Raider, az egyikből viszont csak kézikamerás részleteket láthattunk eddig. Most megérkezett teljes egészében, és kiváló minőségben.

E3 2015: Kamerás felvételeken az új Tomb Raider

A Microsoft konferenciáján mutatkozott be a Rise of the Tomb Raider első gameplay ízelítője, amit most újabb, a kiállításon kipróbálható változatról rögzített, hétpercnyi felvétellel tudunk megfejelni.

E3 2015: Square Enix-konferencia - LIVEBLOG

Ma se maradunk izgalmak nélkül. A Nintendo bemutatója után a Square Enix is megtartja a maga konferenciáját, ahol a tervek szerint legalább hat nagy bejelentésre is sor fog kerülni. Vajon tényleg jön az új Chrono Trigger?

E3 2015: Nézd vissza a Square Enix konferenciáját!

Hamarosan kezdetét veszi a Square Enix saját E3-as konferenciája is, ahol jó eséllyel többet is megtudhatunk majd az új Hitmanről, a Final Fantasy VII Remake-ről, az új Tomb Raiderről és a kiadó többi játékáról.