Rise of the Tomb Raider PC, PS4, X360, XBOXONE

Íme, a sokat emlegetett next-gen Tomb Raider!
Típus: Akció

Ilyen volt a Microsoft karácsonya, és ez jön idén

Az Xbox márka rekordokat döntött az ünnepi időszakban. A legfontosabb first-party címek immáron 1 millió eladott példány felett járnak, és a játékosok többet játszottak, mint egy éve. Tovább menetel a Windows 10 is.

Hivatalos: januárban jön az új Tomb Raider PC-re

Formálisan ugyan még nem jelentették be a nagy hírt, a Rise of the Tomb Raider steames adatlapja azonban megerősíti, hogy januárban jelenik meg PC-re az egyelőre Xbox-exkluzív játék.

Demót kapott a Rise of the Tomb Raider

Manapság egyre ritkább, hogy a fejlesztők demót készítsenek a játékukhoz, de szerencsére erre is akad példa: most épp a Rise of the Tomb Raider kapott egy kipróbálható változatot.

Távozik a Tomb Raider-csapat vezetője

Darrell Gallagher több mint tíz évet dolgozott a cégnél, és ő vezényelte le a Tomb Raider-sorozat rebootját. Az utóbbi években rengeteg feladata volt, ő fogta össze a Square Enix összes nyugati projektjét.

Rise of the Tomb Raider - PC-re már januárban?

Nagyon úgy néz ki, hogy az Amazon francia részlege idő előtt lelőtte, mikor is jön PC-re a Rise of the Tomb Raider. A játék adatlapja szerint már januárban Lara bőrébe bújhatunk.

Magyar toplista: a Call of Duty vitte a novembert

A titánok harcáról szólt a novemberi hónap, nem volt egyszerű dolga annak, aki tartani akarta a tempót a megjelenésekkel. A magyar eladási toplistából kiderül, hogy mely játékokra úsztatok rá a legtöbben!

TGA 2015: Ilyen lesz az új Tomb Raider első DLC-je

A The Game Awards felvezetőműsorában mutatkozott be a Rise of the Tomb Raider első nagyobb kiegészítője, a Baba Yaga: The Temple of the Witch. Mutatunk hozzá egy előzetest.

Rise of the Tomb Raider - a kiadó elégedett

A napokban mi is beszámoltunk róla, hogy a VGChartz mérése szerint az első héten mindössze 301 ezer dobozos Rise of the Tomb Raider fogyott. Azonban az adatok láttán csak a rajongók aggódtak, a kiadó és a fejlesztőcsapat nem.

Új teaserek jöttek a héten várható bejelentésekhez

Sűrűnek ígérkezik a The Game Awards és a PlayStation Experience programja is, a szervezők folyamatosan csepegtetik a teasereket a várható bejelentésekkel kapcsolatban. Összeszedtünk belőlük egy újabb csokrot.

Rise of the Tomb Raider - így fogyott az első héten

A VGChartz mérése szerint az első héten több mint 301 ezer dobozos Rise of the Tomb Raider talált gazdára. A szám az összesített eladást jelöli, tehát az előző generációs változatok is beleszámítanak.