Rise of the Tomb Raider PC, PS4, X360, XBOXONE

Íme, a sokat emlegetett next-gen Tomb Raider!
Típus: Akció

E3 2015: Az első galériafrissítés

Az expó nulladik napján valóságos screenshot-áradat zúdult ránk, szinte alig győztük őket feldolgozni. Lesz itt For Honor, The Division, Uncharted 4, Until Dawn, The Last Guardian és Assassin's Creed: Syndicate is.

E3 2015: Rise of the Tomb Raider - dátum és videó

A Crystal Dynamics bejelentette, hogy a Rise of the Tomb Raider november 10-én landol Xbox One-on, s emellett megkaptuk a várva-várt első gameplayt is. Lara havas környezetben küzd a természet elemeivel.

E3 2015: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Hamarosan kezdetét veszi a Microsoft sajtókonferenciája. A showt nem csak élőben nézhetitek nálunk, de szokás szerint liveblogolunk is, ahol kommentáljuk, véleményezzük a történéseket - és persze rátok is számítunk!

E3 2015: Ezeket a játékokat várjuk mi

Gyors közvélemény-kutatást végeztünk a szerkesztőségben, és összeszedtünk egy tízes listát, rajta azokkal a játékokkal, amelyekre mi a leginkább kíváncsiak vagyunk az idei E3 kapcsán.

E3 2015: Két megjelenési dátum is kiszivároghatott

Ráadásul megint az Amazon francia részlegének hála. Az üzlet üzemeltetői híresek arról, mennyit szoktak egy-egy baki útján szivárogtatni, most a Forza Motorsport 6 és a Rise of the Tomb Raider dátumát köszönhetjük nekik.

Új trailert kapott a Rise of the Tomb Raider

Új előzetest kapott a Rise of the Tomb Raider, és bár ebben még mindig nincsenek gameplay jelenetek, a Microsoft E3-as konferenciáján jó eséllyel már élesben is megleshetjük a játékot.

Képeken a Rise of the Tomb Raider

Habár komolyabb Tomb Raider-látnivalókat valószínűleg már nem mutat a Square Enix az E3 előtt, a minap azért beesett négy darab hangulatos concept art a játékról. Ha hozzám hasonlóan tériszonyos vagy, inkább hagyd ki őket!

E3 2015: Külön konferenciát tart a Square Enix

A Bethesda mellett a Square Enix is saját konferenciát tart majd az idei E3-on, ahol jó eséllyel többet láthatunk majd az új Tomb Raiderből és a következő Deus Ex-játékból. Szerintetek milyen exkluzív bejelentésekre kerül sor?

A TMNT írója jegyzi a Tomb Raider-filmet

Evan Daugherty írja majd a Tomb Raider-reboot forgatókönyvét, az úriember a Teenage Mutant Ninja Turtlesről, a The Divergentről és a Snow White and the Huntsmanről lehet ismerős, amely nem feltétlenül jó hír.

Rise of the Tomb Raider előzetes

Lara Croft a Yamatai szigetén történtek után egy fizikailag és lelkileg meggyötört túlélőként tért vissza a hétköznapokba. A szigeten történt események azóta se hagyják nyugodni, így útja a szibériai tundrán található Kitezh városába vezet.