Rise of the Tomb Raider PC, PS4, X360, XBOXONE

Íme, a sokat emlegetett next-gen Tomb Raider!
Típus: Akció

Rise of the Tomb Raider - Lara ismét akcióban

A GameSpot jóvoltából befutott egy újabb, kicsit több mint tízperces Rise of the Tomb Raider gameplay demó. Ebben Lara egy parázs tűzpárbajt követően egy barlang felé veszi az irányt, rejtett titkok után kutatva.

Rise of the Tomb Raider - minimum 15-20 óra

Tartalmas szórakozást ígér majd a novemberben megjelenő Rise of the Tomb Raider. Mike Brinker, a játék vezető dizájnere ugyanis megerősítette, ha mindent szeretnénk felfedezni, akkor közel 30-40 órányi játék vár ránk.

Az új Tomb Raider is kap egy Xbox-csomagot

Komoly bundle-sorozattal készül a Microsoft az ünnepekre, a hét folyamán minden nap új Xbox-csomagot jelentenek be a redmondiak. Elsőként az új Tomb Raider pakkja mutatkozott be.

Rise of the Tomb Raider - így harcol Lara

A Polygon jóvoltából egy nyolcperces gameplay videó látott napvilágot a Rise of the Tomb Raiderről, amely a harcra koncentrál. Bizony, Lara Croft nem ijed meg egy kis kézitusától, vagy lövöldözéstől.

Traileren a Rise of the Tomb Raider

Új kedvcsinálót kapott az ősz egyik legjobban várt játéka, a Rise of the Tomb Raider. A kétperces előzetes gyönyörű tájakat, valamint akciódús és izzasztó jeleneteket vonultat fel.

Rise of the Tomb Raider - így néz ki Xbox 360-on

A Crystal Dynamics eddig csak a Rise of the Tomb Raider Xbox One-os verzióját promózta, most végre megnézhetjük, hogy miként fest a játék a Microsoft előző generációs konzolján. A különbség nyilvánvaló.

Rise of the Tomb Raider - 140 eurós gyűjtői

A Square Enix hivatalosan is lerántotta a leplet a Rise of the Tomb Raider kifejezetten gyűjtőknek szánt kiadásáról, ami nagyjából 140 euróba fog kerülni és a játék mellett egy pofás Lara Croft-szobrot is tartalmazni fog.

Rise of the Tomb Raider - lopakodva is lehet

Rövid játékmenet-videó érkezett a Rise of the Tomb Raiderből, melyben a fejlesztők azt szerették volna megmutatni, hogy nem csak akciózva, fejlövéseket osztva lehet játszani a játékkal.

GC 2015: 13 perc Rise of the Tomb Raider

Kölnben kipróbálható volt az év végi kínálatot erősítő, vadonatúj Lara Croft-kincsvadászat, a Rise of the Tomb Raider. Ha nem sikerült eljutnod a Gamescomra, most megnézheted otthon, mit hagytál ki.

GC 2015: Trilógia lehet az új Tomb Raider-széria

Habár a Rise of the Tomb Raider még meg sem jelent, már a folytatás híre is felröppent: a Square Enix egyik vezetője a GameSpotnak kotyogta el, hogy trilógiának szánják az új generációs sorozatot.