Rise of the Tomb Raider PC, PS4, X360, XBOXONE

Íme, a sokat emlegetett next-gen Tomb Raider!
Típus: Akció

Rise of the Tomb Raider - íme, a launch trailer

Kevesebb, mint két hét van hátra a Rise of the Tomb Raider premierjéig, ám a Crystal Dynamics jóvoltából már most megnézhetitek a játék utolsó trailerét, amely alatt Karen O mámorító dallamai szólnak.

Rise of the Tomb Raider - a gerillataktika

Folytatódik a Rise of the Tomb Raider Women vs. Wild névre keresztelt videosorozata, mely Lara gerillataktikáját mutatja be - így a lány még túlerővel szemben is képes boldogulni.

Rise of the Tomb Raider - videón a gyűjtői változat

Egy egészen drága és egyedi gyűjtői változat készül a Rise of the Tomb Raiderhez, melyet most maguk a készítők csomagolnak ki. A videóban némi extra infót is megtudhatunk a különféle csecsebecsékről.

Rise of the Tomb Raider - kegyetlen természet

Új videósorozattal jelentkezik a novemberben bemutatkozó Rise of the Tomb Raider. A négyperces első részben Lara természeti erőkkel szembeni megpróbáltatásai kerültek terítékre.

Rise of the Tomb Raider - az első 27 perc

Ha nem bírod kivárni a Rise of the Tomb Raider novemberi megjelenését, akkor érdemes továbbkattintanod, az IGN jóvoltából ugyanis befutott a játék első félórájának felvétele. A jelenetek többsége ismerős lesz.

Rise of the Tomb Raider - Lara, a sírrabló

A Rise of the Tomb Raidert fejlesztő Crystal Dynamics korábban ígéretet tett arra, hogy az új Lara-kaland során sokkal több sírt kell felfedeznünk, mint az előző részben. A Polygon jóvoltából most bizonyíték is érkezett erre.

Elkészült az xboxos Rise of the Tomb Raider

A Crystal Dynamics bejelentette, hogy aranylemezre került a Rise of the Tomb Raider Xbox One-os és Xbox 360-as verziója. Ez annyit jelent, hogy Lara új kalandja már biztosan a boltokba kerül novemberben.

Rise of the Tomb Raider - extra játékmódokkal

Miután tegnap kiderült, mit is kínál majd a Rise of the Tomb Raider 30 dolláros szezonbérlete, a Crystal Dynamics további részleteket árult el a játékhoz készülő játékmódokról és az "expedíció"-kártyákról.

Rise of the Tomb Raider - szezonbérlet részletek

Az Amazon után az Rise of the Tomb Raider hivatalos Xbox Store adatlapján is felütötte a fejét a játékhoz készülő szezonbérlet, ráadásul itt már pontos részleteket is megtudhatunk a 30 dolláros pass tartalmáról.

Szezonbérlet is lesz a Rise of the Tomb Raiderhez

Mérget vettünk volna rá, hogy a Rise of the Tomb Raiderhez a megjelenés után is kapunk további tartalmakat. Az Amazon szivárogtatta ki a Season Passt, ami 30 dollárt kóstál, amivel bebiztosíthatjuk magunknak a DLC-ket.