Rise of the Tomb Raider PC, PS4, X360, XBOXONE

Íme, a sokat emlegetett next-gen Tomb Raider!
Típus: Akció

Brit toplista: rekordot döntött a SW: Battlefront

Két helyet is visszaesett a Fallout 4, még a Black Ops III-nak is sikerült visszaelőznie a múlt héten. A Star Wars: Battlefront vitte az aranyérmet, a briteknél ez volt minden idők legjobb Star Wars-nyitánya is.

Fejlemények az új Tomb Raider-film körül

Habár nem hallunk róla túl gyakran, attól még készül az új Tomb Raider-film, amely a 2013-as játékhoz hasonlóan Lara első kalandját dolgozná fel. A hírek szerint megvan a mozi rendezője, és új írót is kapott.

Rise of the Tomb Raider teszt

Szibéria jégviharos hegyvidékei az örök élet titkát rejtik, Lord Richard James Croft ezt kutatta, ezért kellett meghalnia. A tragédia óta másfél évtized telt el, egy dolog pedig egyre biztosabb. Talált valamit.

Brit toplista: tarolt a Fallout 4

Nem meglepő módon a Fallout 4 vitte el a múlt hetet a briteknél, és ezzel maga mögé utasította a legutóbbi aranyérmest, a Call of Duty: Black Ops III-at. Az új Tomb Raider lemaradt a dobogóról.

Lara Xbox 360-on is tündököl

Meglepő módon még Xbox 360-ra is megjelent a Rise of the Tomb Raider - a Digital Foundry friss elemzésében az Xbox One-os verzióval hasonlítja össze az előző generációs kiadást.

Tomb Raider launch party lesz holnap a BarCraftban

Holnap kerül boltokba az év egyik legjobban várt címe, a Rise of the Tomb Raider, a megjelenés apropóján pedig launch partyt szervez az Alex Menrich Gaming Community a fejlesztők és a Microsoft támogatásával.

Twitch-funkciók a Rise of the Tomb Raiderben

Miután a Microsoft és a Twitch lepacsizott, ötletes funkciókkal lepik meg az Xbox One-os verzió tulajdonosait. Mit is értünk ez alatt? A nézők egy picit beleszólhatnak a közvetítő játékába, és mindenki jól jár.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékok érkeznek a héten, nem meglepő, hogy a többi kiadó háttérbe vonult a következő napokra. Holnap jelenik meg a Fallout 4 és a StarCraft II következő felvonása, pénteken pedig az új Tomb Raider is befut.

Így fest Xbox 360-on a Rise of the Tomb Raider

Míg az év végi megjelenések közül a CoD: Black Ops 3 előző generációs változatára nem fordított nagy gondot a fejlesztő, addig a Rise of the Tomb Raider Xbox 360-as verziója egészen elfogathatóan néz ki.

Rise of the Tomb Raider - a sírok felfedezéséről

Azt már láttuk, hogy Lara milyen szépen harcol és készít fegyvert, de azt még nem, amire a frencsájz címe is utal. Az ősi sírok felfedezése még homályos folt, legalábbis eddig az volt, hiszen erről szól az új videó.