Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Rainbow Six: Siege - még tovább tart a zárt béta

A Ubisoft újra meghosszabbította a Rainbow Six: Siege zárt bétatesztjének idejét. A vállalat azt is bejelentette, hogy további játékosokat hívnak be a tesztbe, így még többen próbálhatják ki a multis lövöldét.

Nem lesz kampány a Rainbow Six: Siege-ben

A Ubisoft eddig mélyen hallgatott a Rainbow Six: Siege egyjátékos részéről, és úgy tűnik, nem véletlenül: a játékkal ugyan lehet majd egyedül is játszani, hagyományos kampány biztosan nem lesz benne.

Rainbow Six: Siege - tovább tart a zárt bétateszt

Már két napja tart a Rainbow Six: Siege zárt bétatesztje, azonban sokan csak késve kapták meg a hozzáférést a játékhoz. A fejlesztők ezért úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a próbaidőszakot.

Rainbow Six: Siege - ma indul a zárt bétateszt

Reméljük, már mindenki hozzájutott a saját bétakulcsához (mi is kiosztottunk 500-at), így ma végre elmerülhettek a Rainbow Six: Siege-ben. De ha mégsem, akkor sincs még minden veszve - csak kattintsatok!

Rainbow Six: Siege bétakódok - vége!

A Ubisoft jóvoltából 500 bétakulcsot oszthatunk szét a Gamekapocs olvasói között a decemberben megjelenő Rainbow Six: Siege-hez. Mondjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy részt vehess a teszten!

Rainbow Six: Siege - tizenegy pályát kapunk

Benoit Deschamps, a Rainbow Six: Siege vezető pályatervezője egy, a PC Gamernek adott interjúban jelentette be, hogy a játék megjelenésekor összesen tizenegy helyszínen játszhatunk majd.

Elstartolt a Humble Tom Clancy Bundle

Tom Clancy univerzumában játszódó alkotásokkal indult útjára az új Humble Bundle. Ezúttal a Rainbow Six-, a Splinter Cell- és a Ghost Recon-sorozat tagjaihoz juthatsz hozzá bagóért, a R6: Siege bétájáról már nem is beszélve.

Másfél hónappal később jön a Rainbow Six: Siege

A UbiSoft frissen kiadott közleménye szerint a kiadó legújabb taktikai online shootere, a Rainbow Six: Siege az eredetileg októberre tervezett premier helyett csak december elején kerül boltokba.

Rainbow Six: Siege - így reagáltak a hírességek

A UbiSoft vagy nem bízik az új Rainbow Six sikerében, vagy egész egyszerűen fogalmuk sincs, hogy népszerűsítsék a Siege alcímre hallgató epizódot. Ismeretlen celebritásokkal promózni ugyanis nem menő.

GC 2015: Ezek a Rainbow Six: Siege újdonságai

A Microsoft konferenciáján bemutatott Rainbow Six: Siege trailer után két újabb mozgóképes anyagot is tudunk mutatni a játékból. Az egyik a Spectator Cam lehetőséget, a másik pedig a Secure Area módot mutatja be.