Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Brit toplista: itt is tarolt a Black Ops 3

A szigetországban se akar lankadni az érdeklődés a Call of Duty: Black Ops 3 iránt, így a múlt héten még ezüstérmes sci-fi lövölde ezúttal már az élen zárt. Az új Rainbow Six viszont nem tudott új erőre kapni.

Rainbow Six: Siege teszt

A Ubisoft Montreal játéka akkor tud igazán szórakoztató lenni, amikor nem kell mérgelődnünk a béna társak miatt. Ha nincs meg a saját jól összeszokott csapatod, a Rainbow Six: Siege nem a te játékod lesz.

Brit toplista: csak hatodik az új Rainbow Six

Annak ellenére, hogy a múlt héten két nagyobb cím is megjelent, a brit játékeladási toplista dobogós helyein továbbra is a korábbi címek tanyáznak. Meglepő módon csak a hatodik helyen nyitott a Rainbow Six: Siege.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha mennyiségben nem is tud vetekedni ez a hét a korábbi játékterméssel, minőség tekintetében ígéretesnek tűnik: a játékosok többsége jó eséllyel repülőgépről rakétázik és terrorelhárít majd a héten.

Rainbow Six: Siege - az utolsó trailer

Nem indult zökkenőmentesen a Rainbow Six: Siege nyílt bétája, így csak remélni tudjuk, hogy a decemberi premier ennél simábban indul majd, hiszen a játék már jó ideje aranylemezen terpeszkedik. Itt az utolsó trailer!

Frissítve: Rainbow Six: Siege - csúszik a bétateszt

Habár a Rainbow Six: Siege utolsó pillanatban bejelentett nyílt bétatesztjének délután kellett volna elindulnia, a Ubisoft végül elhalasztotta a rajtot. Ez a megjelenés előtt több mint furcsa.

Rainbow Six - mit ad az NVIDIA GameWorks ?

Új előzetest kapott a héten mindenki számára elérhető, megjelenés előtti publikus bétával kedveskedő Rainbow Six: Siege. A friss trailer a játék PC-s változatát mutatja be, mégpedig az NVIDIA GameWorks-funkciókat.

Rainbow Six: Siege - jövő héten jön a nyílt béta

A Ubisoft megerősítette, hogy a Rainbow Six: Siege decemberi megjelenése előtt még egyszer megfuttatja a rajongók körében a játékot, mégpedig egy stresszteszt erejéig. Ez a megmérettetés ezúttal publikus lesz.

Rainbow Six: Siege - a szezonbérlet részletei

A Ubisoft megígérte, hogy egy évig biztosan érkeznek új tartalmak a Rainbow Six: Siege-hez. Az első mindjárt januárban, a többi pedig háromhavonta. A Season Pass birtokosai egy héttel korábban megkapják az új karikat.

Rainbow Six: Siege - íme, a végleges gépigény

Noha az alfa- és bétatesztek alkalmával már tehetettek néhányt kört az új Rainbow Sixben, és így azt is megnézhettétek, mennyire passzol hozzá a PC-tek, a Ubisoft most kiadta a végleges, pontos gépigényt.