Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Brit toplista: mindenki ősember akar lenni

Nem talált legyőzőre a Far Cry-sorozat kőkorszaki epizódja, a Far Cry Primal, a múlt heti második helyezett Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 viszont ezúttal csak a bronzéremig jutott.

Brit toplista: másodikként nyitott a Street Fighter V

Múlt héten jelent meg a Street Fighter-sorozat folytatása, mely bár a dobogón nyitott, egy ekkora címtől mégis mindenki azt várta volna, hogy a feje tetejére állítja az eladásokat.

Rainbow Six: Siege - jönnek a brazilok és a japánok

Az első DLC-ben a kanadai terrorelhárító csapatot kaptuk meg, de mi várható utána? A Ubisoft teaser képe szerint hamarosan a brazil és a japán brigád is a felhozatal része lesz.

Brit toplista: újra a legjobb tízben a Fallout 4

Az új Naruto hiába csípte meg a bronzérmet egy hete, ezúttal még a legjobb tízbe sem tudta beverekedni magát, a FIFA 16 visszavette a helyét. A Call of Duty: Black Ops 3 továbbra sem talált legyőzőre.

A Ubisoft és az Activision számokban

Habár a legfontosabb kapcsolódó bejelentéseket már ismertettük veletek, még adósak vagyunk a Ubisoft és az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentéseivel. Nézzük, hogyan muzsikált a két cég az elmúlt hónapokban!

Hibákat hozott a Rainbow Six: Siege új javítása

A minap megjelent a Rainbow Six: Siege 2.0-s javítása, mely a számozásból ítélve rengeteget kellett volna, hogy javítson a játékon. Ehelyett elég komoly hibákat hozott az új patch.

Brit toplista: élen a LEGO Marvel's Avengers

Meglepetésgyőzelmet aratott a LEGO Marvel's Avengers. A játéknak újoncként sikerült letaszítani a a trónjáról a Call of Duty: Black Ops 3-at, és ezzel a nyolcadik LEGO-játék lett, amely felért a lista csúcsára.

Brit toplista: újra a legjobb tízben a Battlefield 4

Újabb hét, újabb szigetországi toplista, amelyen az éllovas személye ezúttal sem változott. A Call of Duty: Black Ops 3 mögött viszont bőven akadtak változások, így például a Battlefield 4 is visszatért a legjobbak közzé.

Csúszik a Rainbow Six: Siege első kiegészítője

Habár januárra vártuk, a Ubisoft szerint csak február elején érkezik a Rainbow Six: Siege Operation Black Ice névre keresztelt DLC-je. Szóval nagy baj nincs, csak pár hetes csúszásról van szó.

Rainbow Six: Siege - hívd meg a barátaidat is!

A Ubisoft bejelentette, hogy a Rainbow Six: Siege PC-s változatainak tulajdonosai négy barátjukat meghívhatják játszani ezen a hétvégén. A meglévő játékosok XP-boostot kapnak a gáláns gesztusért.