Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Rainbow Six: Siege - jövő héten jön a nyílt béta

A Ubisoft megerősítette, hogy a Rainbow Six: Siege decemberi megjelenése előtt még egyszer megfuttatja a rajongók körében a játékot, mégpedig egy stresszteszt erejéig. Ez a megmérettetés ezúttal publikus lesz.

Rainbow Six: Siege - a szezonbérlet részletei

A Ubisoft megígérte, hogy egy évig biztosan érkeznek új tartalmak a Rainbow Six: Siege-hez. Az első mindjárt januárban, a többi pedig háromhavonta. A Season Pass birtokosai egy héttel korábban megkapják az új karikat.

Rainbow Six: Siege - íme, a végleges gépigény

Noha az alfa- és bétatesztek alkalmával már tehetettek néhányt kört az új Rainbow Sixben, és így azt is megnézhettétek, mennyire passzol hozzá a PC-tek, a Ubisoft most kiadta a végleges, pontos gépigényt.

Rainbow Six: Siege - négy fázisban jönnek a DLC-k

A Ubisoft megerősítette, hogy a decemberi premiert követő egy évben biztosan támogatni fogja a Rainbow Six: Siege-et. A megjelenés után ingyenes térképek, karakterek, fegyverek és egyéb tartalmi bővítések érkeznek.

Gyengébben teljesített a Syndicate, mint a Unity

A Ubisoft közzétette a legutóbbi negyedévre és félévre vonatkozó pénzügyi jelentését. A franciákat érő kritikákat a számok is alátámasztják: a cég bevételei visszaestek, és az új Assassin's Creed sem teljesített úgy, mint a Unity.

Aranylemezen a Rainbow Six: Siege

A Ubisoft most szólt, hogy befejeződtek a Rainbow Six: Siege munkálatai, így a taktikai shooter már biztosan megjelenik decemberben. A jó hír mellé egy új előzetest is kaptunk, amely az orosz speciális egységre koncentrál.

Rainbow Six: Siege - társak nélküli terrorelhárítás

Rengeteg friss látnivalóval jelentkezett a Rainbow Six: Siege. Screenshotokat, illetve az egyjátékos módot is részletesebben bemutató játékmenet-ízelítőt is tudunk mutatni.

Hamarosan indul a Ubisoft Club

A francia kiadó bejelentette a Ubisoft Club programot, amellyel a hűséges rajongók tapasztalati pontokat gyűjthetnek extra jutalmakért cserébe - így kedvezményeket és bétahozzáféréseket kapnak.

Rainbow Six: Siege - bemutatkoznak a németek

Mint ismert, a Rainbow Six: Siege számos terrorelhárító osztagot vonultat fel a világ minden tájáról. Ezúttal a német GSG 9 csapatáról hullt le a lepel, amely high-tech kütyükkel felszerelve ad körmöst a rosszfiúknak.

Rainbow Six: Siege bétateszt

Már két hónap sincs hátra a Rainbow Six: Siege megjelenésééig, így a Ubisoft az áprilisi alfa után egy zárt bétatesztet is indított. Lássuk, mennyit javult a játék fél év alatt!