Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Rainbow Six: Siege - ban jár a szándékos teamkillért

Holnap új rendszert vezet be a Ubisoft, komoly büntetést kapnak azok a Rainbow Six-játékosok, akik szándékosan, újra és újra lelövik a csapattársaikat - az sem kizárt, hogy idővel végleg kitiltják őket a játékból.

E3 2016: Csak óvatosan a Ubisoft-bemutatókkal!

A nap leggonoszabb tartalma következik. Egy negyedórás videót nézhettek meg, amiben az elmúlt pár év Ubisoft-játékait fektetik a kínpadra: milyenek voltak a promózásra szánt gameplay demóik, és hogyan festettek valójában?

Rainbow Six: Siege - jön a Starter Edition

Ha szeretted volna kipróbálni a Rainbow Six: Siege-et, ráadásul mindezt jó áron, akkor itt a remek alkalom. Jön a 15 dolláros Starter Edition, ami az operátorok számától eltekintve teljes tartalmat kínál.

Rainbow Six: Siege - akcióban a két új operátor

Az Operation Dust DLC révén két új játszható karakterrel bővül a Rainbow Six: Siege felhozatala. Mindketten a tengerészgyalogság kötelékébe tartoznak - képességeikről a legújabb videóból tájékozódhatsz.

Várakozáson felül teljesített a Ubisoft

A francia kiadó is közzétette a 2016-ös pénzügyi évre vonatkozó jelentését, és ugyan az eladásai némileg visszaestek, így is a vártnál jobb eredménnyel zárt a Ubisoft. A The Divisionnek 9,5 millió regisztrált felhasználója van.

Rainbow Six: Siege - holnap jön az új DLC

Holnap debütál a Rainbow Six: Siege következő letölthető kiegészítése, az Operation Dust Line, így a Ubisoft végre bemutatta a korábban már belengetett trailerének teljes változatát.

Rainbow Six: Siege - jövő héten jön az új DLC

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Rainbow Six: Siege következő letölthető kiegészítése, az új helyszíneket és új operátorokat is tartalmazó Operation Dust Line.

Rainbow Six: Siege - íme, a két új operátor

A taktikai shooter következő kiegészítője Operation Dust Line címen fut és a sivatagba repít el minket. Ezúttal a két új játszható karakter mutatkozott be: ismerjétek meg Valkyrie-t és Blackbeardet.

Kipróbálható a PC-s Rainbow Six: Siege

Ezen a hétvégén minden érdeklődő térítésmentesen kipróbálhatja a Rainbow Six: Siege PC-s verzióját. A teljes játékról van szó egyébként, megkötések nélkül: a multit és a Terrorist Hunt módot egyaránt nyúzhatjuk.

Brit toplista: továbbra is élen a The Division

A Ubisoftnak bőven van oka az örömre, hiszen harmadik hete, hogy nem talált legyőzőre a The Division, és a Far Cry Primal is új erőre kapott. Annak viszont már kevésbé örülhet, hogy a TrackMania Turbo nem igazán találta meg célközönségét.