Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
1519120842

Rainbow Six: Siege - nincs tervben a folytatás

Alexandre Remy, a Rainbow Six brandigazagtója a hétvégén tartott Invitational rendezvényen interjút adott és elárulta, egyelőre nem tervezik, hogy folytatást készítsenek a Rainbow Six: Siege-hez.
1519041600

Rainbow Six: Siege - mozgásban az Outbreak mód

Tegnap végre közelebbről is megnézhettük magunknak a Rainbow Six: Siege limitált ideig futó kooperatív módját, az Outbreaket, ahol egy hordányi fertőzöttel kell majd megküzdeniük operátorainknak.
1518973219

Rainbow Six: Siege - bemutatkozik Finka és Lion

A hamarosan induló Outbreak eseménysor új operátorokat is bevon a fertőzöttekkel vívott harcba. Ezek közül kettőről hullt le a lepel - ismerkedjetek meg Dr. Lera Melnikovával és Olivier "Lion" Flamenttel!
1518633010

Ingyen játszható a hétvégén a Rainbow Six: Siege

Aki nem ismerné a Rainbow Six: Siege aktuális verzióját, az most tehet egy próbakört vele a hétvégén. Az ajánlat mind a három platformra érvényes - pont ideális felzárkózási lehetőség a Season 3 kezdete előtt.
1518246006

R6: Siege - traileren az Outbreak háttérsztorija

Hamarosan egy különleges kooperatív eseménysor veszi kezdetét a Rainbow Six: Siege-ben. A zombimód helyi megfelelőjéről, az Outbreakről van szó, és a legújabb filmes előzetesben a háttérsztoriól tudhatsz meg többet.
1517986820

Rainbow Six: Siege - újabb ingyenes hétvége jön

A Ubisoft bejelentése szerint jövő hétvégén ismét kipróbálhatóvá válik a teljes Rainbow Six: Siege. Az ingyenhétvége ideje alatt szerzett eredményeink a teljes játékba is továbbvihetőek lesznek.
1517900421

Rainbow Six Siege: Outbreak - Ash segítséget hív

A Ubisoft folytatja a Rainbow Six: Siege harmadik évadát elindító Outbreak beharangozását, hogy aztán február 18-án, a Six Invitation rendezvényen mindenről lehulljon a lepel. Ezúttal Ash kapott egy kisebb szerepet.
1517581804

Idegen paraziták a Rainbow Six: Siege-ben

A Ubisoft elárulta, mit tartalmaz pontosan a Rainbow Six: Siege Outbreak eventje. A fejlesztők gondosan elkerülik a "zombi" szót, helyette idegen parazitákkal megfertőződött emberekkel csapunk össze három PvE-térképen.
1517144449

Rainbow Six: Siege - nem lesz áremelkedés

Pénteken jelentette be a Ubisoft, hogy változtat a Rainbow Six: Siege különböző kiadásain, illetve azok árcéduláján. Az új árszabás azonban nem nyerte el a rajongók tetszését, amire a francia kiadó azonnal reagált.
1516971605

Rainbow Six: Siege - csendben árat emelt a Ubisoft

Nyakunkon a Rainbow Six: Siege harmadik szezonja, amely egy négy hétig tartó zombis eventet is magával hoz. Emellett a kiadó változtatott a játék különféle kiadásain - nem biztos, hogy a jó irányba.