Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
1650448620

Három év után vadonatúj pályát kapott a Rainbow Six: Siege

Hetedik éve pörög a Rainbow Six: Siege, a Ubisoft pedig szorgalmasan bővítgeti a játékot. Új pályát viszont nemigen kaptunk az elmúlt években: hosszú szünet után az Emerald Plains az első ilyen.
1649170920

Bemutatkozott a mobilos Rainbow Six: Siege

A korábbi pletykáknak megfelelően az imént bemutatkozott a Rainbow Six: Siege mobilos kitérője, a Rainbow Six Mobile. Az átirat szinte egy az egyben azt a játékélményt ígéri az androidos és iOS-es eszközökön, mint a nagytesó.
1648733735

R6: Siege - rémálomba illik a Rick and Morty DLC

Nem ez az első eset, hogy crossoverezik a Rainbow Six: Siege és a Rick and Morty, de az biztos, hogy azt kívánjuk, hogy ez legyen az utolsó. A taktikai lövölde legújabb kosztümcsomagja félelmetesen nevetséges és nevetségesen félelmetes.
1648151945

Mobilos kitérőt kap a Rainbow Six: Siege is?

Az iparági szóbeszédek szerint a Ubisoft áprilisban mutatja be a Rainbow Six: Siege mobilos változatát, amit a Tencent egyik stúdiójával karöltve készít a kiadó. Később az Assassin's Creed- és a The Division-sorozat is követheti ezen az úton.
1645362000

Rainbow Six: Siege - bemutatkozott Azami

Hamarosan kezdetét veszi a Rainbow Six: Siege hetedik éve, amelynek első szezonja tartogat néhány újdonságot. Azami személyében a védekező játékosok kapnak egy új opciót, de egy vadonatúj pálya is érkezik.
1642529400

Frissítve: Íme, a következő adag Game Pass-játék

Hivatalos bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de a poszt mellé készült kép már kiszivárgott, így megtudtuk, hogy mely címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata legközelebb.
1641902400

Kreatív igazgatót vált a Rainbow Six: Siege

Miközben „történetének egyik legambiciózusabb évére” készül a Rainbow Six: Siege, a vezetésben személycsere történt. Leroy Athanassoffot Alexander Karpazis váltja a kreatív igazgatói székben, aki eddig a művészeti részleget vezette.
1641207600

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.
1636655400

Januári dátumot kapott a Rainbow Six: Extraction

A Ubisoft elárulta, hogy napra pontosan mennyit kell aludnunk a Rainbow Six-sorozat következő, űrlényekkel tűzdelt epizódjáig. Leleplezték a Buddy Pass-rendszert is, illetve a Siege-dzsel is rendelkező játékosoknak járó extrákat.
1636290007

Rainbow Six: Siege - bemutatkozott Thorn

Hivatalosan is bemutatkozott a Rainbow Six: Siege következő operátora, Brianna “Thorn” Skehan, aki a védők oldalát erősíti majd. Az új specialista az Operation High Calibre részeként csatlakozik a többiekhez.