Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Rainbow Six: Siege - ilyen lesz az új helyszín

Hamarosan elindul a Rainbow Six: Siege új évének első évada, ami a szokásos felhozatallal frissíti majd a játékot. Az új operátorok mellett egy vadonatúj helyszín is bemutatkozik. A hajtás után most megleshetitek, mire számíthattok!

Rainbow Six: Siege - jönnek az ausztrálok

Megerősítést nyert a korábbi pletyka, valóban az ausztrál SASR kommandó tagjai érkeznek a népszerű lövölde legújabb hadműveletében. Két új operátorral jön az Operation Burnt Horizon.

Rainbow Six: Siege - részletek az új operátorokról

Lezajlott a Pro League döntője, a Ubisoft pedig a rendezvény apropóján még több információt árult el az Operation Wind Bastion frissítéssel élesedő két marokkói operátorról. Végre akció közben is láthatjuk őket.

Frissítve: R6: Siege - traileren Kaid és a Fortress

Egy rövid kedvcsináló előzetessel mutatkozott be az Operation Wind Bastion legújabb védekező operátora, Kaid, emellett saját trailert kapott a kiegészítőcsomag legújabb térképe, a Fortress is.

Rainbow Six: Siege - irány Marokkó!

Megérkeztek az első részletek a taktikai shooter legújabb kiegészítőjéről, az Operation Wind Bastionről, amely egyben a Year 3 negyedik szezonjával startol el. Ezúttal a marokkói különleges egységek kapják a főszerepet.

Rainbow Six: Siege - lecsapott a cenzúracunami

A Ubisoft eltökélt célja, hogy a Rainbow Six: Siege végre megjelenhessen a legnagyobb „ázsiai régiókban”, így a játékot komoly változásoknak vetették alá; búcsút inthetünk a szerencsejátéknak és a szexuális utalásoknak.

Amerikai toplista: az élen a Madden NFL 19

Megérkezett az NPD Group legfrissebb helyzetjelentése az amerikai piac augusztusi teljesítményéről. A múlt hónapban a Nintendo Switchből adták el a legtöbb példányt a tengerentúlon, míg a játékokat tekintve az új Maddenből.

Készül a Rainbow Six-mozifilm

Lapértesülések szerint a Paramount Pictures mozifilmet készít két Tom Clancy-regényből Michael B. Jordan főszereplésével. A történet a Rainbow Six megalakulására és a terrorizmus elleni harcra összpontosul.

Rainbow Six: Siege - indul az Operation Grim Sky

Holnap azaz, szeptember 4-én indul a Rainbow Six: Siege harmadik szezonja, az Operation Grim Sky. A frissítés két új operátort ad a shooterhez, valamint a Herefold Base térkép is átalakításra kerül.

Rainbow Six: Siege - itt az Operation Grim Sky

A Six Major Paris e-sport rendezvényen lehullott a lepel az Operation Gim Sky részleteiről. Egy átdolgozott térképet és két vadiúj operátort hoz majd a következő nagy tartalmi frissítés.