Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
1606312800

Rainbow Six: Siege - hamarosan next-genesedik

Nem kell már sokat várnunk a Rainbow Six: Siege következő generációs konzolokra érkező frissítésére, december 1-jén már 120 fps mellett robbanthatjuk rá a falakat az ellenfeleinkre a Ubisoft multis lövöldéjében.
1604563200

Rainbow Six: Siege - úton az Operation Neon Dawn

A Ubisoft Montréal csapata november 8-án teljes pompájában felfedi az Operation Neon Dawn rejtelmeit, de addig is jobb, ha megbarátkozunk az új eseménysorozat egyik operátorával, Arunival.
1603875600

Rainbow Six: Siege - csokit, vagy lövünk!

Természetesen a Ubisoft töretlen népszerűségnek örvendő lövöldéje, a Rainbow Six: Siege sem maradhatott halloweeni esemény nélkül, ahol a multis FPS történetében először az operátorok - stílusosan - visszatérhetnek a halálból.
1603116360

A Rainbow Six: Siege is bekerül a Game Passbe

Az Xbox Game Pass hivatalos Twitter-fiókján egy képrejtvény jelent meg a minap, ami már előrevetítette, hogy hamarosan a Rainbow Six: Siege is bekerülhet az előfizetéses szolgáltatás kínálatába.
1599804000

Ezek voltak még a Ubisoft Forwardon

Tegnap este beszámoltunk a Ubisoft Forward lényegesebb bejelentéseiről, de számos régebbi és új, de kisebb játék is képviseltette magát a műsoron, valamint az azt megelőző pre-show-n. Ezek gyűjteménye következik itt.
1599764400

Itt nézheted vissza a szeptemberi Ubisoft Forwardot

Ma este még egy körre visszatért a Ubisoft saját online expója, a Ubisoft Forward. A kisebb-nagyobb bejelentések mellett hivatalosan is bemutatkozott a Prince of Persia-remake, és megmozdult az Immortals: Fenyx Rising is.
1599030000

Megvan a következő Ubisoft Forward dátuma

Nem kell már sokat várnunk a Ubisoft következő streamjére. A franciák elárulták, hogy jövő héten jelentkeznek a legújabb közvetítéssel, és egy kis ízelítőt is adtak abból, hogy mi vár majd ránk.
1598688000

Ingyenesen játszható Xbox One-játékok a hétvégére

Jön a hétvégi a kánikula, és legszívesebben az Xbox One előtt döglenétek egész nap, de nincs mivel játszani? Ha ez a helyzet, akkor van egy jó hírünk: a Microsoft elég impozáns listával készült a heti Free Play Days-akcióra.
1597647600

Rainbow Six: Siege - bemutatkozik Sam Fisher

Az ígéreteknek megfelelően a hétvégén bemutatkozott a Rainbow Six: Siege legújabb operátora, aki nem más, mint Sam Fisher. A Splinter Cell-sorozat főhőse Zero néven erősíti majd a támadók oldalát.
1597492800

Amerikai toplista: a Ghost of Tsushima vitte a júliust

Továbbra is szép számokat produkál az amerikai játékpiac, de míg az összköltés veri a tavalyi évet, és a szoftvervásárlások is nőttek, a hardverek terén már tapasztalható visszaesés. A játékok közt a Ghost of Tsushima aratott az USA-ban.