Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Idegen paraziták a Rainbow Six: Siege-ben

A Ubisoft elárulta, mit tartalmaz pontosan a Rainbow Six: Siege Outbreak eventje. A fejlesztők gondosan elkerülik a "zombi" szót, helyette idegen parazitákkal megfertőződött emberekkel csapunk össze három PvE-térképen.

Rainbow Six: Siege - nem lesz áremelkedés

Pénteken jelentette be a Ubisoft, hogy változtat a Rainbow Six: Siege különböző kiadásain, illetve azok árcéduláján. Az új árszabás azonban nem nyerte el a rajongók tetszését, amire a francia kiadó azonnal reagált.

Rainbow Six: Siege - csendben árat emelt a Ubisoft

Nyakunkon a Rainbow Six: Siege harmadik szezonja, amely egy négy hétig tartó zombis eventet is magával hoz. Emellett a kiadó változtatott a játék különféle kiadásain - nem biztos, hogy a jó irányba.

25 millió játékosnál tart a Rainbow Six: Siege

Bár a játék döcögősen startolt 2015-ben, a Ubisoft szezonális frissítéseinek, például a legutóbbi Operation White Noise-nak köszönhetően számottevő táborra tett szert az évek során.

Rainbow Six: Siege - zombikkal erősít a 3. évad

A Ubisoft megerősítette, hogy a Rainbow Six: Siege a következő esztendőben sem marad friss tartalmak nélkül. A most bemutatott operátorok mellett lerántották a leplet a következő évad terveiről, amiben zombik is szerepelnek.

Rainbow Six: Siege - felbukkant az egyik új karakter

November 19-én érkezik a Rainbow Six: Siege legújabb DLC-je, amelyben Dél-Koreába utazhatunk egy egészen új terepre. Az új térképpel együtt három karakter is élesedik, közülük az egyik véletlenül idő előtt bemutatkozott.

Traileren a Rainbow Six: Siege új pályája

Pár napja jelentette be a Ubisoft a Rainbow Six: Siege legújabb DLC-jét, az Operatipon White Noise-t. Akkor megtudhattuk, hogy Dél-Koreába kalauzolnak el minket a fejlesztők, most pedig megmutatjuk, hogy egészen pontosan hova.

Megduplázódtak az Assassin's Creed eladásai

A Ubisoft is közzétette a legutóbbi pénzügyi félévre vonatkozó jelentését. Az Assassin's Creed: Originsből kétszer annyit adtak el a premier után, mint a legutóbbi részből, a Syndicate-ből. A Switch-re való fejlesztés is gyümölcsöző.

Rainbow Six: Siege - jönnek a koreaiak

A Ubisoft bejelentette a Rainbow Six: Siege legújabb DLC-jét: az Operation White Noise a második évad negyedik, egyben utolsó kiegészítője lesz. Főszereplői a dél-koreai operátorok lesznek, az új pálya is Szöulban játszódik.

Száz operátorra gyúr a Rainbow Six: Siege-csapat

A fejlesztők korábban azt mondták, hogy minimum ötven operátort szeretnének a Rainbow Six: Siege-be, erre most közölték, száz különböző játszható karaktert terveznek a játékba. Eltart még egy ideig a támogatás.