Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Négy ingyen kipróbálható játék a hosszú hétvégére

A Rainbow Six: Siege mellett további három címet nyúzhatunk térítésmentesen egészen vasárnapig. Az Xbox One-osok a Fallout 4-nek, a PC-sek és a PS4-esek a Shadow of Warnak örülhetnek, de lesz még itt Torment: Tides of Numenera is.

Csúszik a Skull & Bones megjelenése

A Ubisoft is közzétette az elmúlt üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A Far Cry 5 a kiadó második legjobb rajtját produkálta - 310 millió dollárt termelt az első héten. Viszont a tengeri csatákra kihegyezett Skull & Bones idén már nem jön ki.

A hétvégén újra kipróbálható a Rainbow Six: Siege

Jönnek az olaszok a Rainbow Six: Siege-be, és ennek örömére ezen a hétvégén mindenki előtt kitárja a kapuit a shooter. Május 17-től az összes térképet, operátort és játékmódot ingyen kipróbálhatjuk PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Rainbow Six: Siege - így néz ki az új térkép

Előzetest kapott az Operation Para Bellum legújabb térképe. A gyönyörű olasz birtok már csak azért is érdekes lehet, mert az éles szeműek kiszúrhatnak rajta egy Assassin's Creed-easter egget is.

Rainbow Six: Siege - 30 millió regisztrált felhasználó

Úgy tűnik, a mai nap a számok bővületében telik. Ezúttal a Ubisoft közölt izgalmas adatokat, méghozzá a még mindig nagyon népszerű Rainbow Six: Siege felhasználói bázisáról.

Változások a Rainbow Six: Siege-ben

A harmadik szezontól kezdődően több operátorra tehetik rá a mancsukat a legolcsóbb kiadás, a Starter Edition tulajdonosai. Mostantól a fegyverek kiegészítőihez nincs szükség Renownra, kicsit tehát engedékenyebb lett a Ubisoft.

Rainbow Six: Siege - nincs tervben a folytatás

Alexandre Remy, a Rainbow Six brandigazagtója a hétvégén tartott Invitational rendezvényen interjút adott és elárulta, egyelőre nem tervezik, hogy folytatást készítsenek a Rainbow Six: Siege-hez.

Rainbow Six: Siege - mozgásban az Outbreak mód

Tegnap végre közelebbről is megnézhettük magunknak a Rainbow Six: Siege limitált ideig futó kooperatív módját, az Outbreaket, ahol egy hordányi fertőzöttel kell majd megküzdeniük operátorainknak.

Rainbow Six: Siege - bemutatkozik Finka és Lion

A hamarosan induló Outbreak eseménysor új operátorokat is bevon a fertőzöttekkel vívott harcba. Ezek közül kettőről hullt le a lepel - ismerkedjetek meg Dr. Lera Melnikovával és Olivier "Lion" Flamenttel!

Ingyen játszható a hétvégén a Rainbow Six: Siege

Aki nem ismerné a Rainbow Six: Siege aktuális verzióját, az most tehet egy próbakört vele a hétvégén. Az ajánlat mind a három platformra érvényes - pont ideális felzárkózási lehetőség a Season 3 kezdete előtt.