Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Rainbow Six: Siege - mozgásban az Outbreak mód

Tegnap végre közelebbről is megnézhettük magunknak a Rainbow Six: Siege limitált ideig futó kooperatív módját, az Outbreaket, ahol egy hordányi fertőzöttel kell majd megküzdeniük operátorainknak.

Rainbow Six: Siege - bemutatkozik Finka és Lion

A hamarosan induló Outbreak eseménysor új operátorokat is bevon a fertőzöttekkel vívott harcba. Ezek közül kettőről hullt le a lepel - ismerkedjetek meg Dr. Lera Melnikovával és Olivier "Lion" Flamenttel!

Ingyen játszható a hétvégén a Rainbow Six: Siege

Aki nem ismerné a Rainbow Six: Siege aktuális verzióját, az most tehet egy próbakört vele a hétvégén. Az ajánlat mind a három platformra érvényes - pont ideális felzárkózási lehetőség a Season 3 kezdete előtt.

R6: Siege - traileren az Outbreak háttérsztorija

Hamarosan egy különleges kooperatív eseménysor veszi kezdetét a Rainbow Six: Siege-ben. A zombimód helyi megfelelőjéről, az Outbreakről van szó, és a legújabb filmes előzetesben a háttérsztoriól tudhatsz meg többet.

Rainbow Six: Siege - újabb ingyenes hétvége jön

A Ubisoft bejelentése szerint jövő hétvégén ismét kipróbálhatóvá válik a teljes Rainbow Six: Siege. Az ingyenhétvége ideje alatt szerzett eredményeink a teljes játékba is továbbvihetőek lesznek.

Rainbow Six Siege: Outbreak - Ash segítséget hív

A Ubisoft folytatja a Rainbow Six: Siege harmadik évadát elindító Outbreak beharangozását, hogy aztán február 18-án, a Six Invitation rendezvényen mindenről lehulljon a lepel. Ezúttal Ash kapott egy kisebb szerepet.

Idegen paraziták a Rainbow Six: Siege-ben

A Ubisoft elárulta, mit tartalmaz pontosan a Rainbow Six: Siege Outbreak eventje. A fejlesztők gondosan elkerülik a "zombi" szót, helyette idegen parazitákkal megfertőződött emberekkel csapunk össze három PvE-térképen.

Rainbow Six: Siege - nem lesz áremelkedés

Pénteken jelentette be a Ubisoft, hogy változtat a Rainbow Six: Siege különböző kiadásain, illetve azok árcéduláján. Az új árszabás azonban nem nyerte el a rajongók tetszését, amire a francia kiadó azonnal reagált.

Rainbow Six: Siege - csendben árat emelt a Ubisoft

Nyakunkon a Rainbow Six: Siege harmadik szezonja, amely egy négy hétig tartó zombis eventet is magával hoz. Emellett a kiadó változtatott a játék különféle kiadásain - nem biztos, hogy a jó irányba.

25 millió játékosnál tart a Rainbow Six: Siege

Bár a játék döcögősen startolt 2015-ben, a Ubisoft szezonális frissítéseinek, például a legutóbbi Operation White Noise-nak köszönhetően számottevő táborra tett szert az évek során.