Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
1635949809

Ingyenes játékokkal ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli 35. születésnapját a francia kiadó, a jeles alkalom jóvoltából pedig számos akcióval, nyereményjátékkal, ingyenes hétvégével és ingyenes játékkal kedveskedik majd a rajongóknak.
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1632304800

Rainbow Six: Siege - újra vár a vadnyugat

A Rainbow Six: Siege operátorai már leporolták a sarkantyús csizmát és a cowboy kalapot, hiszen visszatért a Showdown. Az egy hétig tartó időszakos esemény egy klasszikus vadnyugati kalanddá alakítja a taktikai lövöldét.
1629286200

Rainbow Six: Siege - bemutatkozott Osa

Hamarosan indul a Rainbow Six: Siege következő szezonja, a Crystal Guard, ami szokás szerint a rengeteg javítás és változtatás mellett egy vadonatúj operátort is hoz majd magával. Ezekről kaptunk most egy tartalmas összefoglaló videót.
1627983300

Az Extraction felé kacsintgat a Rainbow Six: Siege

Noha a Rainbow Six: Extraction megjelenését elhalasztották, a Ubisoft igyekszik kárpótolni az érdeklődőket: a Rainbow Six: Siege új, limitált ideig futó játékmódját a kooperatív lövölde ihlette.
1627905600

A Bungie cheatárusítókat rángat bíróság elé

A Bungie tovább folytatja kereszteshadjáratát a cheatkészítők és -árusítók ellen. Ezúttal a Ubisofttal karöltve nyújtott be keresetet egy szervezet ellen, ami előfizetéses modellben árusít csalásokat videojátékokhoz.
1626271200

Rainbow Six: Extraction - főszerepben a cross-play

Nem kell tartanunk a platformok közti gátaktól a Rainbow Six: Extraction esetében. A Ubisoft teljes cross-play és cross-progression támogatással látta el a játékot - erről és néhány extra jutalomról szól a legfrissebb előzetes.
1625997600

Rainbow Six: Siege - visszatér a Favela

A tesztszervereken már kipróbálható, hamarosan azonban nem csak visszatér, de még a Ranked-meccseken is játszható lesz a Rainbow Six: Siege egyik leggyűlöltebb pályájának, a Favelának az újradolgozott kiadása.
1623909600

Ingyen játszható a hétvégén a Rainbow Six: Siege

A minap befutott a Rainbow Six: Siege legutóbbi szezonja, amit a Ubisoft jó alkalomnak látott arra, hogy ismét egy ingyenes hétvégét biztosítson azoknak, akik kipróbálnák a játékot, de még nem szerezték be.
1623528352

E3 2021: Jön a cross-play a Rainbow Six: Siege-be

A Rainbow Six: Siege néhány napon belül megkapja a következő szezonját annak minden újdonságával együtt, de a játékosok lassan a keresztplatformos játékra is készülhetnek. Ezt két lépcsőben implementálja a Ubisoft.