Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Rainbow Six: Siege - indul az Operation Grim Sky

Holnap azaz, szeptember 4-én indul a Rainbow Six: Siege harmadik szezonja, az Operation Grim Sky. A frissítés két új operátort ad a shooterhez, valamint a Herefold Base térkép is átalakításra kerül.

Rainbow Six: Siege - itt az Operation Grim Sky

A Six Major Paris e-sport rendezvényen lehullott a lepel az Operation Gim Sky részleteiről. Egy átdolgozott térképet és két vadiúj operátort hoz majd a következő nagy tartalmi frissítés.

Rainbow Six: Siege - újabb ingyen hétvége várható

Ha eddig valamiért nem próbáltátok ki a Ubisoft falrobbantgatós shooterét, akkor itt az alkalom, hogy bepótoljátok a dolgot. Augusztus 16-20. között korlátlan kommandózásban lehet részetek PC-n, Xbox One-on és PS4-en egyaránt.

Rainbow Six: Siege - érkezik az Operation Grim Sky

A Ubisoft lerántotta a leplet a töretlen népszerűségnek örvendő lövölde következő frissítéséről. A legtöbb információ egyelőre egy képről és két rövid leírásból származik, ám a Kabult megjárt operátor már most izgalmasnak tűnik.

Rainbow Six: Siege - a cél az egyensúly

Új frissítés érkezik a Rainbow Six: Siege világába, mely komolyabb egyensúlyt próbál teremteni a játékban elérhető operátorok közt. A Ubisoft emellett pedig több érdekes adatot is megosztott a közönséggel.

E3 2018: A Ubisoft bejelentései egy helyen

Este tízkor vette kezdetét a Ubisoft E3-as konferenciája, amit utána kapásból két másik show követett. Könnyen lehet, hogy a reggeli hírforgatagban csak kapkodtad a fejedet, azonban aggodalomra semmi ok: összefoglaltuk az újdonságokat.

E3 2018: 35 millió játékosnál jár a Rainbow Six

A Ubisoft az E3-as konferenciája során jelentette be, hogy immár 35 millió főt számlál a Rainbow Six: Siege játékostábora. A játék eSport-szcénájáról egy dokumentumfilm is készül.

Rainbow Six: Siege - dátumot kapott a Para Bellum

Már tényleg nem kell sokat várnunk az Operation Para Bellum érkezéséig. A Season Pass tulajdonosai már csütörtökön kipróbálhatják a két új operátort, s a Villa is ekkor nyitja majd ki a kapuit.

Rainbow Six: Siege - Alibi és Maestro akció közben

Az Operation Para Bellum két új operátora nem viccel. Alibi hologramos álcákkal pakolhatja tele a pályát, Maestro golyóálló kamerája pedig lézerrel pörköl majd az óvatlanok alá. Nézzétek meg mindezt mozgás közben!

Négy ingyen kipróbálható játék a hosszú hétvégére

A Rainbow Six: Siege mellett további három címet nyúzhatunk térítésmentesen egészen vasárnapig. Az Xbox One-osok a Fallout 4-nek, a PC-sek és a PS4-esek a Shadow of Warnak örülhetnek, de lesz még itt Torment: Tides of Numenera is.