Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

E3 2018: 35 millió játékosnál jár a Rainbow Six

A Ubisoft az E3-as konferenciája során jelentette be, hogy immár 35 millió főt számlál a Rainbow Six: Siege játékostábora. A játék eSport-szcénájáról egy dokumentumfilm is készül.

Rainbow Six: Siege - dátumot kapott a Para Bellum

Már tényleg nem kell sokat várnunk az Operation Para Bellum érkezéséig. A Season Pass tulajdonosai már csütörtökön kipróbálhatják a két új operátort, s a Villa is ekkor nyitja majd ki a kapuit.

Rainbow Six: Siege - Alibi és Maestro akció közben

Az Operation Para Bellum két új operátora nem viccel. Alibi hologramos álcákkal pakolhatja tele a pályát, Maestro golyóálló kamerája pedig lézerrel pörköl majd az óvatlanok alá. Nézzétek meg mindezt mozgás közben!

Négy ingyen kipróbálható játék a hosszú hétvégére

A Rainbow Six: Siege mellett további három címet nyúzhatunk térítésmentesen egészen vasárnapig. Az Xbox One-osok a Fallout 4-nek, a PC-sek és a PS4-esek a Shadow of Warnak örülhetnek, de lesz még itt Torment: Tides of Numenera is.

Csúszik a Skull & Bones megjelenése

A Ubisoft is közzétette az elmúlt üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A Far Cry 5 a kiadó második legjobb rajtját produkálta - 310 millió dollárt termelt az első héten. Viszont a tengeri csatákra kihegyezett Skull & Bones idén már nem jön ki.

A hétvégén újra kipróbálható a Rainbow Six: Siege

Jönnek az olaszok a Rainbow Six: Siege-be, és ennek örömére ezen a hétvégén mindenki előtt kitárja a kapuit a shooter. Május 17-től az összes térképet, operátort és játékmódot ingyen kipróbálhatjuk PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Rainbow Six: Siege - így néz ki az új térkép

Előzetest kapott az Operation Para Bellum legújabb térképe. A gyönyörű olasz birtok már csak azért is érdekes lehet, mert az éles szeműek kiszúrhatnak rajta egy Assassin's Creed-easter egget is.

Rainbow Six: Siege - 30 millió regisztrált felhasználó

Úgy tűnik, a mai nap a számok bővületében telik. Ezúttal a Ubisoft közölt izgalmas adatokat, méghozzá a még mindig nagyon népszerű Rainbow Six: Siege felhasználói bázisáról.

Változások a Rainbow Six: Siege-ben

A harmadik szezontól kezdődően több operátorra tehetik rá a mancsukat a legolcsóbb kiadás, a Starter Edition tulajdonosai. Mostantól a fegyverek kiegészítőihez nincs szükség Renownra, kicsit tehát engedékenyebb lett a Ubisoft.

Rainbow Six: Siege - nincs tervben a folytatás

Alexandre Remy, a Rainbow Six brandigazagtója a hétvégén tartott Invitational rendezvényen interjút adott és elárulta, egyelőre nem tervezik, hogy folytatást készítsenek a Rainbow Six: Siege-hez.