Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Rainbow Six: Siege - így néz ki az új térkép

Előzetest kapott az Operation Para Bellum legújabb térképe. A gyönyörű olasz birtok már csak azért is érdekes lehet, mert az éles szeműek kiszúrhatnak rajta egy Assassin's Creed-easter egget is.

Rainbow Six: Siege - 30 millió regisztrált felhasználó

Úgy tűnik, a mai nap a számok bővületében telik. Ezúttal a Ubisoft közölt izgalmas adatokat, méghozzá a még mindig nagyon népszerű Rainbow Six: Siege felhasználói bázisáról.

Változások a Rainbow Six: Siege-ben

A harmadik szezontól kezdődően több operátorra tehetik rá a mancsukat a legolcsóbb kiadás, a Starter Edition tulajdonosai. Mostantól a fegyverek kiegészítőihez nincs szükség Renownra, kicsit tehát engedékenyebb lett a Ubisoft.

Rainbow Six: Siege - nincs tervben a folytatás

Alexandre Remy, a Rainbow Six brandigazagtója a hétvégén tartott Invitational rendezvényen interjút adott és elárulta, egyelőre nem tervezik, hogy folytatást készítsenek a Rainbow Six: Siege-hez.

Rainbow Six: Siege - mozgásban az Outbreak mód

Tegnap végre közelebbről is megnézhettük magunknak a Rainbow Six: Siege limitált ideig futó kooperatív módját, az Outbreaket, ahol egy hordányi fertőzöttel kell majd megküzdeniük operátorainknak.

Rainbow Six: Siege - bemutatkozik Finka és Lion

A hamarosan induló Outbreak eseménysor új operátorokat is bevon a fertőzöttekkel vívott harcba. Ezek közül kettőről hullt le a lepel - ismerkedjetek meg Dr. Lera Melnikovával és Olivier "Lion" Flamenttel!

Ingyen játszható a hétvégén a Rainbow Six: Siege

Aki nem ismerné a Rainbow Six: Siege aktuális verzióját, az most tehet egy próbakört vele a hétvégén. Az ajánlat mind a három platformra érvényes - pont ideális felzárkózási lehetőség a Season 3 kezdete előtt.

R6: Siege - traileren az Outbreak háttérsztorija

Hamarosan egy különleges kooperatív eseménysor veszi kezdetét a Rainbow Six: Siege-ben. A zombimód helyi megfelelőjéről, az Outbreakről van szó, és a legújabb filmes előzetesben a háttérsztoriól tudhatsz meg többet.

Rainbow Six: Siege - újabb ingyenes hétvége jön

A Ubisoft bejelentése szerint jövő hétvégén ismét kipróbálhatóvá válik a teljes Rainbow Six: Siege. Az ingyenhétvége ideje alatt szerzett eredményeink a teljes játékba is továbbvihetőek lesznek.

Rainbow Six Siege: Outbreak - Ash segítséget hív

A Ubisoft folytatja a Rainbow Six: Siege harmadik évadát elindító Outbreak beharangozását, hogy aztán február 18-án, a Six Invitation rendezvényen mindenről lehulljon a lepel. Ezúttal Ash kapott egy kisebb szerepet.