Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
1581926400

Next-gen nyitócím lehet a Rainbow Six: Siege

A Ubisoft már korábban sem titkolta, hogy szeretné, ha a következő generációs konzolokat is meghódítaná a Rainbow Six: Siege, a minap azonban néhány konkrétumot is elárult a terveivel kapcsolatban.
1581872400

Új Rainbow Six: Siege-operátorok a láthatáron

A Ubisoft bejelentette a Rainbow Six: Siege legújabb update-jét, amely két operátort és egy pálya-reworköt tartalmaz. Oryx faltörőkosként érkezik a játékba, míg Iana a sokkal finomabb eszközök híve.
1581059239

Öt AAA-játékkal tervez 2021 áprilisáig a Ubisoft

A legújabb pénzügyi jelentésében arról számolt be a Ubisoft, hogy öt AAA-játékkal tervez a következő pénzügyi évre. Hármat már elcsúsztattak tavalyról, azok viszonylag biztosak, és azt is elmondták, mi nem várható még egy évig.
1579071636

Rainbow Six: Siege - csatlakozz a Programhoz!

A Ubisoft már hangolódik a februári Six Invitational 2020-ra, így szépen elkezdte elhinteni a várható bejelentéseket. Első körben egy hangulatos előzetest kaptunk, amiben az operátorok vezetője, Harry “Six” Pandey csődíti össze a társaságot.
1576771200

Új játékba vágnak a Rainbow Six: Siege fő fejlesztői

Jókora átszervezések zajlanak a Rainbow Six: Siege színfalai mögött. Xavier Marquis, Alexandre Remy és a Siege központi csapata egy új projektbe kezd a Ubisoft berkein belül, de a nagysikerű shootert jó kezekben hagyják.
1576342800

Kollaborál a Rainbow Six: Siege és a GRIS

Mi a közös a Ubisoft taktikai shooterében és a Nomada Studio érzelmes platformerében? Abszolút semmi! A Rainbow Six: Siege csapata azonban egy ingyenes fegyverkinézettel tiszteleg a díjnyertes indie játék előtt.
1575446448

Elrajtolt a Rainbow Six: Siege negyedik szezonja

Teljesen újraszabott Theme Park pályával, két új operátorral és a végtagok sebzésének bevezetésével indult el a Rainbow Six: Siege negyedik szezonja, az Operation Shifting Tides. A hajtás után egy előzetest is találtok.
1574762437

Rainbow Six: Siege - hangsúlyosabb lesz a történet

Nemrég az amerikai IGN-nek interjút adott a Rainbow Six: Siege prezentációért felelős vezetője, Alexander Karpazis, aki elárulta, jövőre nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a játék történetére. Jelentsen ez bármit is.
1573459200

Rainbow Six: Siege - a főszerepben India és Kenya

Egy teljes mértékben újragondolt pályával és két vadonatúj operátorral jön a Rainbow Six: Siege legújabb, Shifting Tides alcímmel érkező frissítése. Mostantól úgy néz ki, kevésbé kell félnünk a gránátoktól.
1573228845

Rainbow Six - ütős újdonságokat hoz az új szezon

A hétvégén hivatalosan is bemutatkozik a Rainbow Six: Siege aktuális évadának negyedik szezonja, a Operation Shifting Tides, ami az új operátorok és térkép mellett izgalmas kiegészítőkkel és fegyverekkel is bővíti a repertoárt.