Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Rainbow Six: Siege - irány Marokkó!

Megérkeztek az első részletek a taktikai shooter legújabb kiegészítőjéről, az Operation Wind Bastionről, amely egyben a Year 3 negyedik szezonjával startol el. Ezúttal a marokkói különleges egységek kapják a főszerepet.

Rainbow Six: Siege - lecsapott a cenzúracunami

A Ubisoft eltökélt célja, hogy a Rainbow Six: Siege végre megjelenhessen a legnagyobb „ázsiai régiókban”, így a játékot komoly változásoknak vetették alá; búcsút inthetünk a szerencsejátéknak és a szexuális utalásoknak.

Amerikai toplista: az élen a Madden NFL 19

Megérkezett az NPD Group legfrissebb helyzetjelentése az amerikai piac augusztusi teljesítményéről. A múlt hónapban a Nintendo Switchből adták el a legtöbb példányt a tengerentúlon, míg a játékokat tekintve az új Maddenből.

Készül a Rainbow Six-mozifilm

Lapértesülések szerint a Paramount Pictures mozifilmet készít két Tom Clancy-regényből Michael B. Jordan főszereplésével. A történet a Rainbow Six megalakulására és a terrorizmus elleni harcra összpontosul.

Rainbow Six: Siege - indul az Operation Grim Sky

Holnap azaz, szeptember 4-én indul a Rainbow Six: Siege harmadik szezonja, az Operation Grim Sky. A frissítés két új operátort ad a shooterhez, valamint a Herefold Base térkép is átalakításra kerül.

Rainbow Six: Siege - itt az Operation Grim Sky

A Six Major Paris e-sport rendezvényen lehullott a lepel az Operation Gim Sky részleteiről. Egy átdolgozott térképet és két vadiúj operátort hoz majd a következő nagy tartalmi frissítés.

Rainbow Six: Siege - újabb ingyen hétvége várható

Ha eddig valamiért nem próbáltátok ki a Ubisoft falrobbantgatós shooterét, akkor itt az alkalom, hogy bepótoljátok a dolgot. Augusztus 16-20. között korlátlan kommandózásban lehet részetek PC-n, Xbox One-on és PS4-en egyaránt.

Rainbow Six: Siege - érkezik az Operation Grim Sky

A Ubisoft lerántotta a leplet a töretlen népszerűségnek örvendő lövölde következő frissítéséről. A legtöbb információ egyelőre egy képről és két rövid leírásból származik, ám a Kabult megjárt operátor már most izgalmasnak tűnik.

Rainbow Six: Siege - a cél az egyensúly

Új frissítés érkezik a Rainbow Six: Siege világába, mely komolyabb egyensúlyt próbál teremteni a játékban elérhető operátorok közt. A Ubisoft emellett pedig több érdekes adatot is megosztott a közönséggel.

E3 2018: A Ubisoft bejelentései egy helyen

Este tízkor vette kezdetét a Ubisoft E3-as konferenciája, amit utána kapásból két másik show követett. Könnyen lehet, hogy a reggeli hírforgatagban csak kapkodtad a fejedet, azonban aggodalomra semmi ok: összefoglaltuk az újdonságokat.