Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Rainbow Six: Siege - ne várjunk a battle royale-ra

Ha már a Tetrishez is készült battle royale-mód, akkor a DualShockers szerkesztője számára is adott volt a kérdés, vajon a Rainbow Six: Siege mikor bővül ki? A válasz egyértelmű, ne is számítsunk ilyesmire.

Rainbow Six: Siege - ez vár ránk az idén

Befutottak az ausztrálok és a negyedik éves tervek, illetve még egy történeti kisfilmet is kaptunk, szóval tényleg sűrű hétvégén van túl a Rainbow Six: Siege. Az alábbi cikkünkben összeszedtünk mindent, amit tudni és látni érdemes.

Rainbow Six: Siege - íme, a két új operátor

Mint ismert, az Operation Burnt Horizon kiegészítő két új karakterrel bővíti a Rainbow Six: Siege-et. Az ausztrál Special Air Service Regiment tagjai, Gridlock és Mozzie megkapták a saját előzetesüket.

Rainbow Six: Siege - ilyen lesz az új helyszín

Hamarosan elindul a Rainbow Six: Siege új évének első évada, ami a szokásos felhozatallal frissíti majd a játékot. Az új operátorok mellett egy vadonatúj helyszín is bemutatkozik. A hajtás után most megleshetitek, mire számíthattok!

Rainbow Six: Siege - jönnek az ausztrálok

Megerősítést nyert a korábbi pletyka, valóban az ausztrál SASR kommandó tagjai érkeznek a népszerű lövölde legújabb hadműveletében. Két új operátorral jön az Operation Burnt Horizon.

Rainbow Six: Siege - részletek az új operátorokról

Lezajlott a Pro League döntője, a Ubisoft pedig a rendezvény apropóján még több információt árult el az Operation Wind Bastion frissítéssel élesedő két marokkói operátorról. Végre akció közben is láthatjuk őket.

Frissítve: R6: Siege - traileren Kaid és a Fortress

Egy rövid kedvcsináló előzetessel mutatkozott be az Operation Wind Bastion legújabb védekező operátora, Kaid, emellett saját trailert kapott a kiegészítőcsomag legújabb térképe, a Fortress is.

Rainbow Six: Siege - irány Marokkó!

Megérkeztek az első részletek a taktikai shooter legújabb kiegészítőjéről, az Operation Wind Bastionről, amely egyben a Year 3 negyedik szezonjával startol el. Ezúttal a marokkói különleges egységek kapják a főszerepet.

Rainbow Six: Siege - lecsapott a cenzúracunami

A Ubisoft eltökélt célja, hogy a Rainbow Six: Siege végre megjelenhessen a legnagyobb „ázsiai régiókban”, így a játékot komoly változásoknak vetették alá; búcsút inthetünk a szerencsejátéknak és a szexuális utalásoknak.

Amerikai toplista: az élen a Madden NFL 19

Megérkezett az NPD Group legfrissebb helyzetjelentése az amerikai piac augusztusi teljesítményéről. A múlt hónapban a Nintendo Switchből adták el a legtöbb példányt a tengerentúlon, míg a játékokat tekintve az új Maddenből.