Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Két új stúdiót nyit a Ubisoft Quebecben

A Ubisoft ma délután bejelentette, hogy hatalmas terjeszkedésbe kezd Kanadában. Többek között két új stúdiót nyit a quebeci régióban, és több mint ezer munkahelyet teremt 2027-ig. Ez a cég eddig legnagyobb beruházása.

Rainbow Six: Siege - irány Hongkong!

Ma rajtol el a Rainbow Six: Siege Operation Blood Orchid névre keresztelt frissítése. A kiegészítő nemcsak új tartalmakat hoz magával, de egy nagy adag javítást is - ezzel együtt véget ér az Operation Health kezdeményezés.

GC 2017: Rainbow Six: Siege - íme, a három új hős

A Ubisoft megígérte, hogy a Gamescomon rántja le a leplet a Rainbow Six: Siege legújabb három operátoráról, akik a Blood Orchid DLC-vel együtt érkeznek. Több mint egy órán át mozog az új kiegészítő.

GC 2017: Rainbow Six: Siege - irány a vidámpark!

A hónap végén érkező Blood Orchid DLC részeként egy új térképet vehetnek birtokba a Rainbow Six rajongói. A Ubisoft megmutatta, mire számíthatunk: egy elhagyatott hongkongi vidámparkra!

Rainbow Six: Siege - a hónap végén jön az új DLC

A Ubisoft leleplezte a Rainbow Six: Siege soron következő bővítményét, az Operation Blood Orchidet, amely a hongkongi pálya mellett három új operátort tartalmaz. Két hét múlva csaphatnak le rá a szezonbérletesek.

20 millió játékosnál tart a Rainbow Six: Siege

Továbbra is hatalmas sikernek örvend a Ubisoft másfél éve megjelent multis címe, a Rainbow Six: Siege. A játékosok száma elérte a 20 milliót, ráadásul napi szinten is rengeteg jelentkeznek be a szerverekre.

Ryan Reynoldsé lehet a Rainbow Six-film főszerepe

A legutóbbi pletykák szerint film készülhet a Rainbow Six alapján, igaz, ez esetben a Tom Clancy-regény adaptációjáról van szó. Ha minden jól megy, Ryan Reynolds lehet a mozi főszereplője.

Rainbow Six: Siege - késnek az újabb tartalmak

A Ubisoft úgy döntött, felrúgja a Rainbox Six: Siege aktuális szezonjának menetrendjét, a játék minősége ugyanis sokkal fontosabb. Ez azt jelenti, hogy a következő három hónap a javításokról fog szólni.

Rainbow Six: Siege - heti 4 millióan játsszák

A Ubisoft egyik igazgatója szerint óriási népszerűségnek örvend a Rainbow Six: Siege, a rajt óta több mint megduplázódott a regisztrált játékosok száma, és egyébként is látványos a rajongótábor aktivitása.

Rainbow Six: Siege - itt a másik új operátor is

Hamarosan megérkezik a Rainbow Six: Siege második évadának első DLC-je, amely spanyol egységekkel és pályákkal bővíti a játékot. Most bemutatkozott a második operátor is, a pusztításra specializált Mira.