Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
Típus: Akció

Rainbow Six: Siege - zombikkal erősít a 3. évad

A Ubisoft megerősítette, hogy a Rainbow Six: Siege a következő esztendőben sem marad friss tartalmak nélkül. A most bemutatott operátorok mellett lerántották a leplet a következő évad terveiről, amiben zombik is szerepelnek.

Rainbow Six: Siege - felbukkant az egyik új karakter

November 19-én érkezik a Rainbow Six: Siege legújabb DLC-je, amelyben Dél-Koreába utazhatunk egy egészen új terepre. Az új térképpel együtt három karakter is élesedik, közülük az egyik véletlenül idő előtt bemutatkozott.

Traileren a Rainbow Six: Siege új pályája

Pár napja jelentette be a Ubisoft a Rainbow Six: Siege legújabb DLC-jét, az Operatipon White Noise-t. Akkor megtudhattuk, hogy Dél-Koreába kalauzolnak el minket a fejlesztők, most pedig megmutatjuk, hogy egészen pontosan hova.

Megduplázódtak az Assassin's Creed eladásai

A Ubisoft is közzétette a legutóbbi pénzügyi félévre vonatkozó jelentését. Az Assassin's Creed: Originsből kétszer annyit adtak el a premier után, mint a legutóbbi részből, a Syndicate-ből. A Switch-re való fejlesztés is gyümölcsöző.

Rainbow Six: Siege - jönnek a koreaiak

A Ubisoft bejelentette a Rainbow Six: Siege legújabb DLC-jét: az Operation White Noise a második évad negyedik, egyben utolsó kiegészítője lesz. Főszereplői a dél-koreai operátorok lesznek, az új pálya is Szöulban játszódik.

Száz operátorra gyúr a Rainbow Six: Siege-csapat

A fejlesztők korábban azt mondták, hogy minimum ötven operátort szeretnének a Rainbow Six: Siege-be, erre most közölték, száz különböző játszható karaktert terveznek a játékba. Eltart még egy ideig a támogatás.

Két új stúdiót nyit a Ubisoft Quebecben

A Ubisoft ma délután bejelentette, hogy hatalmas terjeszkedésbe kezd Kanadában. Többek között két új stúdiót nyit a quebeci régióban, és több mint ezer munkahelyet teremt 2027-ig. Ez a cég eddig legnagyobb beruházása.

Rainbow Six: Siege - irány Hongkong!

Ma rajtol el a Rainbow Six: Siege Operation Blood Orchid névre keresztelt frissítése. A kiegészítő nemcsak új tartalmakat hoz magával, de egy nagy adag javítást is - ezzel együtt véget ér az Operation Health kezdeményezés.

GC 2017: Rainbow Six: Siege - íme, a három új hős

A Ubisoft megígérte, hogy a Gamescomon rántja le a leplet a Rainbow Six: Siege legújabb három operátoráról, akik a Blood Orchid DLC-vel együtt érkeznek. Több mint egy órán át mozog az új kiegészítő.

GC 2017: Rainbow Six: Siege - irány a vidámpark!

A hónap végén érkező Blood Orchid DLC részeként egy új térképet vehetnek birtokba a Rainbow Six rajongói. A Ubisoft megmutatta, mire számíthatunk: egy elhagyatott hongkongi vidámparkra!