Rainbow Six: Siege PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Rainbow Six-sorozat.
1562137200

Rainbow Six: Siege - irány a vadnyugat!

Elindult a Rainbow Six: Siege július közepéig tartó különleges eseménye, a Showdown. A western témájú event során sörétessel és revolverrel felszerelt seriffek és banditák küzdenek az aranyért.
1560199187

E3 2019: Rainbow Six: Siege - elrajtolt az új szezon

Hangulatos, jamesbondosra hangszerelt előzetessel erősítette meg a Ubisoft, hogy elstartolt a Rainbow Six: Siege új szezonja, az Operation Phantom Sight, ami többek között két új operátort is felvonultat.
1559570400

Rainbow Six: Siege - nextgen konzolokon is

A Ubisoft tényleg hosszú távra tervez a Rainbow Six: Siege-dzsel. Folytatásról továbbra sincs szó, de a negyedik életévét taposó kompetitív shooter a következő generációs konzolokon is tiszteletét teszi majd
1558342839

Rainbow Six: Siege - bemutatkozott az új szezon

A Pro League hétvégén tartott döntőjében hivatalosan is bemutatkozott a Rainbow Six: Siege következő szezonja, az Operation Phantom Sight, ami a sok-sok újdonság mellett két új operátort is felvonultat majd.
1558267200

Rainbow Six: Siege - íme, Nøkk és Warden

Az Operation Phantom Sight ismét két új operátorral bővíti ki a Rainbow Six: Siege játszható karaktereinek tárházát. Míg Nøkk erénye a lopakodás lesz, Warden a speciális szemüvegét használja majd, hogy kiszúrja a betolakodókat.
1550509213

Rainbow Six: Siege - ne várjunk a battle royale-ra

Ha már a Tetrishez is készült battle royale-mód, akkor a DualShockers szerkesztője számára is adott volt a kérdés, vajon a Rainbow Six: Siege mikor bővül ki? A válasz egyértelmű, ne is számítsunk ilyesmire.
1550473200

Rainbow Six: Siege - ez vár ránk az idén

Befutottak az ausztrálok és a negyedik éves tervek, illetve még egy történeti kisfilmet is kaptunk, szóval tényleg sűrű hétvégén van túl a Rainbow Six: Siege. Az alábbi cikkünkben összeszedtünk mindent, amit tudni és látni érdemes.
1550244644

Rainbow Six: Siege - íme, a két új operátor

Mint ismert, az Operation Burnt Horizon kiegészítő két új karakterrel bővíti a Rainbow Six: Siege-et. Az ausztrál Special Air Service Regiment tagjai, Gridlock és Mozzie megkapták a saját előzetesüket.
1549958402

Rainbow Six: Siege - ilyen lesz az új helyszín

Hamarosan elindul a Rainbow Six: Siege új évének első évada, ami a szokásos felhozatallal frissíti majd a játékot. Az új operátorok mellett egy vadonatúj helyszín is bemutatkozik. A hajtás után most megleshetitek, mire számíthattok!
1549728000

Rainbow Six: Siege - jönnek az ausztrálok

Megerősítést nyert a korábbi pletyka, valóban az ausztrál SASR kommandó tagjai érkeznek a népszerű lövölde legújabb hadműveletében. Két új operátorral jön az Operation Burnt Horizon.