Kerbal Space Program PC

A Squad független fejlesztőinek készülő űrkikötő tycoonja.
Típus: Sandbox, Szimulátor, Tycoon, űrhajós

Megvette a Take-Two a Kerbal Space Programot

Nem akármilyen címmel bővült a Grand Theft Autót és a BioShockot is jegyző Take-Two portfóliója: a kiadó megvette a Kerbal Space Programot, mostantól az ő támogatásával zajlik tovább a játék fejlesztése.

PS4-re költözik a Kerbal Space Program

Hosszas késlekedés és ígérgetés után végre pontos megjelenési dátumot kapott a Kerbal Space Program PS4-es változata. A fejlesztők elmondása szerint az Xbox One-os játék is még e hónapban várható.

Elindult a GOG Big Winter Sale

A GOG is összehangolt támadást indít a pénztárcánk tartalma ellen, elvégre elstartolt a nagy téli leárazása. Több mint 500 játék kapható akciósan, akár 90 százalék kedvezménnyel.

Xbox One-ra is megjelenik a Kerbal Space Program

Bár még az E3-on bemutatkozott PS4-es változat megjelenéséről sem tudunk semmit, a fejlesztők most bejelentették, hogy Xbox One-on is tiszteletét teszi a Kerbal Space Program.

E3 2015: PS4-re is jön a Kerbal Space Program

Hamarosan a PlayStation 4-es játékosok is megkezdhetik a saját űrhajójuk fejlesztését, mivel az ő platformjukra is elérhető lesz a Kerbal Space Program. A fejlesztők a Twitteren jelentették be a hírt.

Dátumot kapott a Kerbal Space Program

Nagyon hosszú fejlesztési idő után lép ki az Early Accessből a Kerbal Space Program, mely közel két éve bukkant fel először a Steamen. Hétfőn azonban végre itt az 1.0-s változat.

Kerbal Space Program bétateszt

A Kerbal apró zöld humanoidjai már régóta szelik az űr sötétjét házilag tákolt rakétáikkal. Most pedig eljött az ideje, hogy minket is pályára állítsanak egy teszt erejéig. A Squad űrkikötő-tycoonja bizony méltó a figyelemre.

Videón a Kerbal Space Program következő verziója

A NASA figyelmét is felkeltő, független fejlesztésű űrszimulátorhoz rövidesen új frissítés érkezik. Ha még nem ismernétek a KSP-t, itt a remek alkalom, hogy vessetek rá egy pillantást, de hamarosan bétatesztet is olvashattok!