Tony Hawk's Pro Skater 5 PlayStation, Xbox

Tony Hawk visszatér.
1594040400

Augusztusban jön a Tony Hawk-dokumentumfilm

Augusztustól válik elérhetővé a digitális platformokon a Pretending I'm a Superman - The Tony Hawk Story című dokumentumfilm, amely a Tony Hawk nevével fémjelzett videojátéksorozat történetét dolgozza fel.
1519808430

Szakított egymással Tony Hawk és az Activision

A legendás deszkás a Twitteren jelentette be, hogy bár részéről nincs akadálya, hogy újabb részekkel vagy felújított kiadásokkal jelentkezzen a Pro Skater-sorozat, de ebbe már nincs beleszólása, mert már nem dolgozik a kiadóval.
1492275600

Biztosan elkészül a Tony Hawk-dokumentumfilm

Akár szeretnénk, akár nem. A Tony Hawk-játéksorozat kapcsán készülő dokumentumfilmre az Indiegogón gyűjtöttek pénzt a producerek, a kitűzött célt azonban nem sikerült elérni - így megoldják máshogy a dolgot.
1485860454

Új játékot készít Tony Hawk, de az Activision nélkül

A gördeszkás legenda újra videojátékot készít, ám ezúttal nem az Activision bábáskodása mellett. A kiadó és az úriember megállapodása lejárt, ráadásul a legutóbbi Tony Hawk's Pro Skatert nem fogadták túl jól a játékosok.
1450083600

Tony Hawk's Pro Skater 5 - úton a többi verzió is

A szemfülesek már láthatták a heti játékmegjelenési listában, de a jegyzőkönyv (és a lassan induló hétfő) kedvéért álljon itt külön hírként is: a héten kerül boltokba a Tony Hawk's Pro Skater 5 előző generációs változata.
1450080000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nos, ez a hét is eljött: pénteken végre mozikba kerül az új Star Wars-film, Az ébredő Erő. Hosszú lesz ez a pár nap, reméljük, betáraztatok játékokból, hogy legyen mivel kihúzni addig!
1448794829

Javult egy nagyot a Tony Hawk's Pro Skater 5

Érkezett egy patch a botrányosan elstartolt Tony Hawk's Pro Skater 5-höz. Már a tapasz puszta mérete elárulja, hogy jelentős változásokat léptet életbe, ráadásul nem csak a teljesítmény javult, új tartalmakat is kaptunk.
1445518800

Késik az új Tony Hawk előző generációs változata

Eredetileg november 10-én kellett volna, hogy megjelenjen a Tony Hawk's Pro Skater 5 előző generációs változata - az Activision most bejelentette, hogy határozatlan időre elhalasztják a címet.
1444042800

Brit toplista: remekül rajtolt a LEGO Dimensions

Kiváló rajtot vett a LEGO Dimensions, már ami a toys-to-life játékok mezőnyét illeti: a Warner és a LEGO koprodukciója az új Skylanderst és a harmadik generációs Disney Infinityt is lepipálta.
1443859200

Katasztrofális lett az új Tony Hawk-játék

Úgy néz ki, a Tony Hawk's Pro Skater 5 minden várakozást alulmúlt: az első tesztek szerint nem szabad megvenni a játékot, amely még a méretes első napi javítás ellenére is dugig van bugokkal.