Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.

Sea of Thieves - megvan az egymillió játékos

A Rare jelentése szerint több mint egymillió játékos ugrott fejest a Sea of Thievesbe a megjelenés óta. A játékosáradatot szerverproblémák kísérték, erről is beszélt a fejlesztőcég.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékosnak lenni ezen a héten (is), számos ígéretes játék kerül boltokba a következő napokban. Kalózkodunk, megszökünk egy börtönből, és egy messzi-messzi királyságba is ellátogatunk majd.

Sea of Thieves - a krakennel ünnepeljük a premiert

Már itt kopogtatnak a kalózok az ajtónkon, a megjelenésig csupán négyet kell aludni. A Rare már most közzétette a Sea of Thieves launch trailerét, melynek elején a veszedelmes tengeri szörny, a kraken is feltűnik.

Minden, amit a Sea of Thievesről tudnod kell

A megjelenéshez közelítve bizonyára vannak még olyan játékosok, akik egyelőre nem tudják hova tenni a Sea of Thievest. A Rare most a segítségükre siet: a legújabb videó a kalózos multis cím főbb jellegzetességeit mutatja be.

Elstartolt a Sea of Thieves nyílt bétatesztje

Két héttel a megjelenés előtt a Rare a nagyközönség előtt is kitárja a Sea of Thieves kapuit. A játék nyílt bétatesztje már kezdetét vette, és egészen vasárnapig szelhetjük a habokat rögtönözött kalózcsapatunkkal.

Sea of Thieves - elindult a harmadik bétateszt

A megjelenés előtt még egyszer belevethetitek magatokat a Sea of Thieves zárt bétájába: mától egészen vasárnapig minden önjelölt (és Xbox Insider-tag) kalózt vár a háborgó tenger.

Felsorakoznak az Xbox Game Pass márciusi játékai

A hétvégi teasert követően az imént kiderült, hogy mely játékokkal bővül márciusban az Xbox Game Pass szolgáltatás felhozatala. Érkezik a Sea of Thieves és a Rise of the Tomb Raider is.

Holnap újraindul a Sea of Thieves zárt bétája

A hétvégén újra játszhatóvá válik a Sea of Thieves bétaverziója, igaz, a fejlesztők ezúttal nem fogadnak újabb játékosokat. A cél a szerverek stressztesztelése; nem mindig lesz makulátlan a játékélmény, ezt már most beharangozták.

Befutott a Sea of Thieves részletes gépigénye

A Rare nem bíz semmit a véletlenre az első PC-s játéka kapcsán, hiszen még egy irodai vason is képes eldöcögni a Sea of Thieves. Minden igényt kielégítő, az 540p-től a 4K felbontásig terjedő rendszerkövetelményeket olvashatsz.

Sea of Thieves - később jönnek a mikrotranzakciók

A Sea of Thieves sem ússza meg a mikrotranzakciókat, azok viszont csak később, úgy három hónappal a megjelenést követően élesednek majd a játékban. A Rare kizárólag kozmetikai kiegészítőkben gondolkodik.