Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.

Január végén indul a Sea of Thieves zárt bétája

Január végén öt napon keresztül próbálgathatják majd a játékosok a Rare kalózos játékát. Sajnos biztosan nem jut be rá mindenki, ám ezúttal legalább az NDA nem köti majd a tesztelők kezét.

Pofás kontroller érkezik a Sea of Thieves apropóján

A Microsoft bemutatta az Xbox One legújabb spéci kontrollerét, amely a Sea of Thieves premierje apropóján kerül boltokba. A kiegészítő áttetsző lila borítást kapott, és még egy sötétben világító koponya is felbukkan rajta.

Így fejlődünk a Sea of Thievesben

A Rare ezúttal a Sea of Thieves frakcióiról, küldetéseiről és fejlődési rendszeréről árult el néhány érdekességet a legújabb gameplay videóban. Ahogy növekszik kalózaink hírneve, úgy egyre zsírosabb megbízásokat vállalhatunk el.

TGA 2017: Márciusban jön a Sea of Thieves

Egy új trailer társaságában jelentette be a Microsoft a Sea of Thieves napra pontos megjelenési dátumát. A Rare játéka különleges élményt ígér, a barátainkkal közösen tapasztalhatjuk meg, milyen a kalózok élete.

Sea of Thieves - jelentkezhetsz a következő tesztre

Noha tavaly december óta már számos alfatesztet tartott a Rare, nem minden érdeklődő kapott játéklehetőséget. Most regisztrálhatsz a Sea of Thieves Insider-programra, így garantáltan hozzáférést kapsz a következő próbához.

Sea of Thieves - légy igazi kalóz!

Az idei E3 óta nemigen hallottunk a Rare közösségi kalózjátékáról, a Sea of Thievesről, így időszerű volt, hogy friss előzetest kapjunk hozzá. Meg is érkezett, méghozzá a játékra jellemző laza hangvételben.

Tíz dolog, amit tudnod kell a Sea of Thievesről

Ha eddig értetlenül pislogtál a Rare új játékát látva, van egy jó hírünk: a csapat most egy videóban foglalja össze a Sea of Thieves legfontosabb jellemzőit. Közös tengeri csaták és kincskeresés vár ránk.

Sea of Thieves - 540p-ben is tolhatjuk

A Rare és Microsoft által fejlesztett Sea of Thieves nem állítja a PC-s játékosokat megoldhatatlan feladat elé a játék futtatását illetően. Most arról beszéltek, milyen felbontásokkal készülnek.

GC 2017: Sea of Thieves - együtt játszhat mindenki

A Rare illetékese megerősítette, hogy a PC-n és Xbox One-on élni fog a cross-play lehetősége a Sea of Thieves kapcsán. Tehát a konzolosok PC-sek együtt játszhatnak majd a kalózos játék világában.

Sea of Thieves - a kalózok mindennapjai

A Sea of Thievest készítő Rare egy meglehetősen hosszú, több mint 25 perces, teljes küldetést bemutató videóval rukkolt elő. A friss felvételen egy rejtélyes kincset igyekszik felkutatni a legénység.