Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.

Sea of Thieves - így bővül a Rare kalózos játéka

Nem kell már sokat várnunk a Sea of Thieves első tartalmi bővítésére. A The Hungering Deep névre keresztelt update májusban érkezik, de tervben van egy halom újdonság az év hátralévő részére is.

Brit toplista: még mindig vezet a Far Cry 5

A márciusi játékáradatot követően visszavettek a tempóból a kiadók. Új dobozos megjelenések híján a brit játékeladási toplistán sem történtek nagy változások, továbbra is vezet a Far Cry 5.

Sea of Thieves - szabályozzák a kalózokat?

Az egyelőre rendkívüli sikereket produkáló játék számos olyan játékmeneti szabállyal rendelkezett, melyet az eszes kalózok könnyűszerrel a saját hasznukra fordítottak. Ennek próbál véget vetni a Rare.

Brit toplista: mindent vitt a Far Cry 5

A húsvéti őrület sem tartotta vissza a brit vásárlókat attól, hogya pénztárcájukba nyúljanak. Olyannyira nem, hogy a Far Cry 5 nemcsak a franchise történetének, de az év első felének is legnagyobb nyitányát produkálta.

Sea of Thieves teszt

Vasmacskát felhúzni, ágyúkat megtölteni, kihajózunk! Az a hitvány, féleszű patkány, aki ma a legnehezebb kincses ládát hozza el nekem közületek, éjjel a számlámra mulathat - de csak miután ragyog a fedélzet!

Nem mindenki ájult el a Sea of Thieves végétől

Véget ért a verseny a maximális szintig, így fény derült arra is, hogy mi vár azokra, akik elérik a legendás kalóz-státuszt és felrántják mindhárom frakciót 50-es szintre. Az endgame-jutalom pedig többek szerint hagy némi kívánnivalót maga után.

Sea of Thieves - furcsaságok PC-n

A Digital Foundry átvizsgálta a játék Windows 10-es verzióját, és számos érdekes tulajdonságra derítettek fényt. Ezek legtöbbje a PC-s tábort több ponton is negatívan érinti, mind grafikai beállítások, mind teljesítmény szempontjából.

Elképesztően sikeres a Sea of Thieves

A Microsoft tájékoztatása szerint a Sea of Thieves premierjének napján több mint egymillióan játszottak a játékkal, míg a premier hetében ez a szám kétmillióra ugrott. Ezzel az Xbox One-generáció legkelendőbb játéka lett a cégnél.

Ingyenes marad a respawn a Sea of Thievesben

Elég nagy port kavart a közösségben a Rare kalózjátékának következő patch note-ja. A fejlesztők azonban gyorsan reagáltak a felbolydulásra, így nem kell majd fizetnünk, ha a puska rossz oldalán találjuk magunkat.

Brit toplista: élen nyitott a Sea of Thieves

Játékmegjelenésben gazdag hetet tudhatunk magunk mögött, a brit eladási toplistán hat új cím is feltűnt. Az persze már más kérdés, hogy ezek közül egyik sem robbantott kasszát.