Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.

Sea of Thieves - közeleg a nyílt bétateszt?

Habár a Sea of Thieves zárt bétatesztje már véget ért, a kliens még be-befrissül, amit a rajongók gondos adatbányászattal hálálnak meg a Microsoftnak. Így derült ki, hogy valószínűleg nyílt bétatesztet is indítanak a játékhoz.

Sea of Thieves - népszerű volt a béta

A héten lezárult a Sea of Thieves bétatesztje, a Rare pedig összegyűjtötte a próbakör ideje alatt gyűjtött statisztikákat, amelyek szerint úgy néz ki, népszerű volt a csoportos kalózkodás.

Sea of Thieves bétateszt

Szőrös hátú szárazföldi patkányok, ez a ti időtök! Ha szeretnétek arannyal megrakodva, hősként hazatérni, ne habozzatok: irány a fedélzet, és induljon a kaland - csatlakozzatok ti is a Sea of Thieves legénységéhez! Yarrr!

Sea of Thieves - még a krakennel is összefutunk

Lelkes adatbányászok beleásták magukat a Sea of Thieves bétaverziójának fájljaiba és számos érdekességet hámoztak ki belőlük. Lehet, hogy a játék végleges változatában az emberevő krakennel is összefutunk.

Sea of Thieves - két nappal tovább bétázhatunk

Tegnapelőtt startolt el a Sea of Thieves zárt bétatesztje PC-n és Xbox One-on, ám a szervergondok miatt a Rare úgy döntött, két nappal meghosszabbítja a próbaidőszakot. Egészen jövő hét szerdáig kalózkodhatunk.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

Sea of Thieves - trailer a bétateszt örömére

Tegnap este végre elstartolt a Sea of Thieves zárt bétatesztje. Ha előrendelő vagy, netán az Insider Programme-tagsággal rendelkezel, akkor már szelheted a végtelen óceánokat. A többieknek egy trailerrel kell beérniük.

Friss exkluzívokkal erősít az Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása nagyot lép előre: ezentúl minden Xbox One-exkluzív címet már a megjelenés napján megkapnak a tagok. Az első fecske a Sea of Thieves lesz március 20-án.

Íme, a Sea of Thieves-játékunk nyertesei!

A héten veszi kezdetét a Sea of Thieves zárt bétatesztje, amely arra hivatott, hogy ízelítőt adjon a kalózélet keménységéből. A Microsoft jóvoltából 20 bétakulcsot osztottunk szét közöttetek!

Sea of Thieves - hatalmas nyílt világ vár ránk

Jövő héten mi magunk is bebarangolhatjuk majd a Sea of Thieves varázslatos világát, addig viszont Ryan Stevenson, a játék művészeti vezetője egy fejlesztői naplóban bemutatja, pontosan mi is vár majd ránk.