Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.

E3 2019: Sea of Thieves - Master Chief a fedélzeten

Kalózok, figyelem! Érdemes lesz mostanában tenni egy-két kört a Sea of Thieves hullámai közt, ugyanis egy limitált ideig megkaparintható hajószett ütheti a markotokat. Ráadásul nem is akármilyen!

E3 2019: Izgalmas lesz a Microsoft konferenciája?

Már csak hetek vannak hátra az idei E3 rajtjáig, és ahogy az lenni szokott, a következő hetekben a pletykák is megszaporodnak. A NeoGAF fórumán most egy masszív Microsoft-bejegyzés jelent meg.

Sea of Thieves - bemutatkozott az új frakció

Egy új társaság jelent meg a Tolvajok Tengerén. A The Hunter's Call kereskedői a mélytengeri bestiákat veszik célba, így hamarosan mi is megszigonyozhatjuk a cápákat, víziszörnyeket, vagy épp egymást. Jó, ha kéznél lesz a pecabot is!

Jövő héten bejelenthetik a lemezmentes Xbox One-t

Már szinte teljesen biztosra vehetjük: a Microsoft hamarosan előrukkol a teljes mértékben a digitális könyvtárra támaszkodó, lemezmeghajtó nélküli Xbox One S-sel. A bejelentés jövő héten várható, és megvan már az irányár is.

Egyéves a Sea of Thieves, jókora update érkezik

Tavaly ilyenkor jelent meg a Rare nyílt világú online kalózjátéka, a Sea of Thieves, az évfordulót pedig rengeteg ajándékkal és egy hatalmas tartalmi frissítéssel ünnepelhetjük. Lesz itt halászat, PvP, de még főzőcskézés is!

Sea of Thieves - holnap élesedik a Shrouded Spoils

A Rare szakadatlanul szállítja a Sea of Thieves ingyenes frissítéseit, így holnaptól elérhetővé válnak a Shrouded Spoils újdonságai is. Összeszedtük, hogy mire lesz érdemes odafigyelni a tengeren.

Itt nézd vissza az X018-at!

A hétvégén kezdetét vette a Mexikóvárosban megrendezésre kerülő X018 Microsoft-esemény, melynek Inside Xbox prezentációján rengeteg újdonsággal és meglepetéssel találkozhatunk majd magyar idő szerint este tíztől.

Sea of Thieves - jön a PvP-re kihegyezett The Arena

Meguntad a rengeteg kincsvadászatot a Sea of Thieves világában? Unod, hogy csontikat ölsz halomra? Akkor a legújabb kiegészítő neked szól: a The Arena a régóta várt PvP-t ülteti a Rare játékába.

Sea of Thieves - érkezik a Shrouded Spoils

A Rare bejelentette a Sea of Thieves legújabb nagy tartalmi frissítését. A Shrouded Spoils jócskán kibővíti szeretett hajónk testreszabhatóságát, valamint sűrű ködfellegekkel nehezíti meg a navigálást. Bemutatkozott a következő heti event is.

Sea of Thieves - megérkezett a Forsaken Shores

Újabb jókora tartalmi frissítésnek örülhetnek a Sea of Thieves kalózai. Az új ingyenes DLC új küldetésekkel, evezős csónakokkal és egy veszélyes, vulkanikus régióval fűszerezi meg a tengeri haramiák életét.