Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.

Egy hetet csúszik a Sea of Thieves kiegészítője

A korábbi bejelentésekkel ellentétben csupán szeptember végén érkezik majd a Sea of Thieves következő nagy tartalmi frissítése, a Forsaken Shores. A csúszás oka egyszerű: kell még egy kis idő a bugok kijavítására.

Sea of Thieves - nézzünk bele a Forsaken Shoresba!

Két hét múlva jön a Sea of Thieves harmadik nagyobb tartalmi frissítése, a Forsaken Shores, ennek apropóján a Microsoft egy új trailerrel jelentkezett. A DLC - csakúgy, mint a korábbiak - ingyenes lesz mindenki számára.

Sea of Thieves - túl az 5 millión

A tegnap megjelent Cursed Sails kiegészítő előzetesei igazán jót tettek a Sea of Thieves játékosszámának, az ugyanis jócskán megnőtt; a megjelenés óta több mint 5 millió felhasználó próbálta ki, hogy milyen a kalózélet.

Brit toplista: még mindig élen a Crash-trilógia

Nyári uborkaszezon ide vagy oda, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy újabb, hetek óta tartó uralkodása akkor is megsüvegelendő eredmény. Márpedig az időközben multiplatformmá vált feldolgozás továbbra sem talált legyőzőre.

E3 2018: Sea of Thieves - új hajót hoz a júliusi patch

A tegnapi trailert követően most kiderültek az első infók arról, hogy pontosan mit is hoz majd a jövő hónapban induló Cursed Sails update. Érkezik a Brigantine, amely egy háromfős hajó lesz, valamint bekerülnek hamarosan az evezős csónakok is.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Videón a Sea of Thieves - Cursed Sails

A Microsoft kalózos exkluzívja sem maradhatott le a színpadról. Az Ősi Szigetek történetét egy rövidke sztoritrailer gazdagítja, amely az jövő hónapban érkező Cursed Sails kiegészítőt hivatott felvezetni.

Sea of Thieves - ezt tartalmazza a Hungering Deep

A tenger mélyén rejtőző óriáscápa nem csak a mítoszok szüleménye, a vadászatra pedig magunkkal vihetünk egy új hangszert, egy beszélőtölcsért és egy halom kozmetikai újdonságot is!

Óriáscápára vadászunk a Sea of Thieves DLC-jében

A Rare bejelentette a Sea of Thieves első ingyenes kiegészítőjét. A The Hungering Deepben egy rémisztő mélytengeri szörnyeteggel csaphatnak össze a játékosok. De vigyázz, a lény állkapcsa elnyelheti a hajódat!