Ghost Recon: Wildlands PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Ghost Recon-sorozat, ezúttal minden korábbinál szabadabb formában!
Típus: Akció, taktikai

E3 2016: Fél óra Ghost Recon: Wildlands

Az idei E3-on végre kipróbálható változatban is megmutatta magát a tavalyi shown bemutatott Ghost Recon: Wildlands. A játék a The Division útját járja majd, így egy csapatközpontú, online shootert köszönthetünk a személyében.

E3 2016: A harmadik galériafrissítés

Úgy záporoznak felénk a képek az idei expóról, hogy elő kellett vennünk az esernyőt - sebaj, összeszedtük mindet! A mai szórásba többek közt a CoD: Infinite Warfare, a Ubisoft friss üdvöskéi, a Gran Turismo Sport és az új Zelda került be.

E3 2016: Ghost Recon: Wildlands - tiszta gameplay

A neves külföldi magazinok már rávetették magukat a Ghost Recon: Wildlands E3-as demójára, a tapasztalataikról pedig egy-egy videóban emlékeztek meg. Most ti is belenézhettek a taktikai shooterbe.

E3 2016: Márciusban jön a Ghost Recon: Wildlands

A Ubisosft mégsem állítja hadrendbe idén a Ghost Recon: Wildlandsot, hiszen csak jövő márciusban számíthatunk rá. A konferencia során az új filmes trailer mellett a négyfős kooperatív módot demózták.

E3 2016: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Alig tíz perc múlva kezdetét veszi a Ubisoft konferenciája is, ahol reményeink szerint nem csak a már bemutatott játékok, de teljesen új, eddig ismeretlen címek is előkerülnek. Talán kapunk egy Beyond Good and Evil-folytatást is.

E3 2016: Az új Watch Dogs és South Park is ott lesz

A tegnapi találgatások után a Ubisoft formálisan is megerősítette, hogy ott lesz E3-as konferenciáján a Watch Dogs 2. A kiadó persze más játékokkal is készül, így az új South Park és az új Ghost Recon is szerepel a listán.

Előzetessel tért vissza a Ghost Recon: Wildlands

A Ubisoft E3-as konferenciájának valószínűleg az új Ghost Recon lesz az egyik főszereplője, ezt bizonyítja, hogy az imént érkezett a játékhoz egy új előzetes és a szokásos gyűjtői csomag-áradatról is lehullt a lepel.

Várakozáson felül teljesített a Ubisoft

A francia kiadó is közzétette a 2016-ös pénzügyi évre vonatkozó jelentését, és ugyan az eladásai némileg visszaestek, így is a vártnál jobb eredménnyel zárt a Ubisoft. A The Divisionnek 9,5 millió regisztrált felhasználója van.

A Ubisoft és az Activision számokban

Habár a legfontosabb kapcsolódó bejelentéseket már ismertettük veletek, még adósak vagyunk a Ubisoft és az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentéseivel. Nézzük, hogyan muzsikált a két cég az elmúlt hónapokban!

Ghost Recon: Wildlands - a fejlesztők válaszolnak

Megérkezett az idei E3-on bemutatott Ghost Recon-játék, a Wildlands harmadik videónaplója, amiben a készítők a rajongók által feltett kérdésekre igyekeznek minél kielégítőbb válaszokat adni.