Ghost Recon: Wildlands PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Ghost Recon-sorozat, ezúttal minden korábbinál szabadabb formában!
Típus: Akció, taktikai

Ghost Recon: Wildlands - tölthető a bétakliens

Két nap van hátra a Ghost Recon: Wildlands nyílt bétájának startjáig, de már most tölthető a kliens, így csütörtökön nem kell ezzel bajlódnod. Emellett a jövő hónapban kezdődő GDC-n is kint lesznek a fejlesztők.

Befutott a Ghost Recon: Wildlands gépigénye

A nyílt béta időpontjának leleplezése után a Ubisoft elárulta a Ghost Recon: Wildlands végleges változatának gépigényét is. Emellett érkezett egy rövid TV-szpot, a kattintás után ezt is megleshetitek.

Ghost Recon: Wildlands - datálva a nyílt béta

Már nem kell sokat várni a Ghost Recon: Wildlands korábban beharangozott nyílt bétatesztjére, a Ubisoft ugyanis jövő héten ilyenkor indítja majd el a publikus túrát Bolíviába.

Ghost Recon: Wildlands bétateszt

Bolívia néhány év leforgása alatt a világ vezető drogtermelőjévé lépett elő. Az üzletet az egész országot behálózó, közvetve a kormány által is támogatott Santa Blanca drogkartell viszi. Csak mi, a Ghostok szállhatunk szembe vele.

Ghost Recon: Wildlands - nyílt béta is lesz

A zárt béta résztvevőinek kiküldött e-mailekben erősítette meg a Ubisoft, hogy nyílt bétateszt is lesz a Ghost Recon: Wildlandsből. Pontos dátum még nincs, de sanszos, hogy március elején számíthatunk rá.

Ghost Recon: Wildlands - ilyen gép kell a béta alá

A hétvégén indul a Ghost Recon: Wildlands zárt bétatesztje, ám a kellemetlen meglepetések elkerülése végett nem árt tisztázni a gépigényt. A nyitott világú shooter szerencsére nem egy falánk jószág.

Ghost Recon: Wildlands - megvan a béta dátuma

A Ubisoft bejelentette, hogy a szerencsések egy hét múlva vethetik bele magukat a Ghost Recon: Wildlands zárt bétatesztjére mindhárom platformon. Az örömhír mellé rengeteg gameplay felvételt kaptunk.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!

Ghost Recon: Wildlands - 20 perc a kampánnyal

Nyilván a kooperatív játékmód az új Ghost Recon sava-borsa, de mit nyújt nekünk a játék, ha egyedül játszunk? Most egy fejlesztői kommentárral megspékelt videó érkezett, amely az egyjátékos kampányt mutatja be.

30 perces rövidfilm készül az új Ghost Reconhoz

Magasabb fokozatra kapcsolta a Ubisoft a Ghost Recon: Wildlands marketinggépezetét, ugyanis bejelentette, hogy 30 perces élőszereplős rövidfilmben mutatják be a játék témájául szolgáló bolíviai drogkartellt.