Ghost Recon: Wildlands PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Ghost Recon-sorozat, ezúttal minden korábbinál szabadabb formában!
1490007000

Brit toplista: még mindig vezet a Ghost Recon

A brit játékeladási toplista alapján viszonylag lájtos hetet tudhat maga mögött a játékpiac. Egyetlen komolyabb újoncunk volt csupán, de az sem mozgatott meg sok embert, a Ghost Recon: Wildlands pedig boldogan őrizgeti az első helyét.
1489865040

Ghost Recon: Wildlands teszt

A Ubisoft szintet lépne a nyitott világú játékokkal, a kísérletezés alanyának pedig a Ghost Recont választotta. Habár Bolívia kipucolásába bele lehet feledkezni, a váltás mégsem sikerült zökkenőmentesen.
1489413660

Brit toplista: az év rajtját hozta össze a Ghost Recon

Egy játék sem rajtolt még olyan jól az Egyesült Királyságban idén, mint a Ghost Recon: Wildlands. A Ubisoft akciójátéka mellett a hét többi újonca sem szégyenkezhet, lássuk a legfrissebb toplistát!
1488826800

Ghost Recon: Wildlands - irány Bolívia!

Holnap fogjuk a cókmókunkat és bevesszük a helyi drogkartell uralta Bolíviát. A Ubisoft is tudja, hogy ez nagy nap, így befutott a Ghost Recon: Wildlands utolsó előzetese is.
1488783600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az eseménydús március. A héten Bolíviába megyünk, hogy felszámoljuk a Santa Blanca drogkartell tevékenységét, majd androidok oldalán szállunk harcba, hogy megmenekítsük a bolygónkat a hódító gépektől.
1488618059

Ezt tudja a PC-s Ghost Recon: Wildlands

A jövő héten érkezik a Ghost Recon: Wildlands, és a Ubisoft most közzétett egy videót arról, hogy milyen lesz a játék PC-n, illetve az NVIDIA-kártyákon. A felbontást akár 4K-ig is húzhatjuk, és a 60 fps elérése sem lehetetlen.
1488542700

Ghost Recon: Wildlands - PvP-t is kapunk a rajt után

A Ubisoft bejelentette, hogy milyen ingyenes frissítések és fizetős kiegészítők várhatók a Ghost Recon: Wildlands megjelenése után. Például kompetitív multiplayer mód is készül a játékhoz.
1488466800

Óriási siker volt a Ghost Recon: Wildlands bétája

A Ubisoft két fázisban is megmérettette a premier előtt az új Ghost Recon-játékot, hiszen egy zárt bétakör után nemrég mindenki számára lehetőséget biztosított, hogy rendet tegyen Bolíviában. A rajongók pedig nem voltak hálátlanok.
1487867428

Ghost Recon: Wildlands - elstartolt a nyílt bétateszt

Csak szólunk, hogy a Ghost Recon: Wildlands szerverei már élesedtek, kezdetét vette a nyílt bétateszt. Egészen február 27-ig nyúzható a korai verzió, még regisztrálni sem szükséges rá, csak a klienst kell letöltened.
1487660406

Ghost Recon: Wildlands - tölthető a bétakliens

Két nap van hátra a Ghost Recon: Wildlands nyílt bétájának startjáig, de már most tölthető a kliens, így csütörtökön nem kell ezzel bajlódnod. Emellett a jövő hónapban kezdődő GDC-n is kint lesznek a fejlesztők.