Ghost Recon: Wildlands PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Ghost Recon-sorozat, ezúttal minden korábbinál szabadabb formában!
Típus: Akció, taktikai

Hamarosan indul a Ubisoft Club

A francia kiadó bejelentette a Ubisoft Club programot, amellyel a hűséges rajongók tapasztalati pontokat gyűjthetnek extra jutalmakért cserébe - így kedvezményeket és bétahozzáféréseket kapnak.

Ghost Recon: Wildlands - kulisszák mögött

Vadonatúj kulisszák mögötti kedvcsinálóval jelentkezett a Ghost Recon: Wildlands. Ebben azt részletezik a készítők, mennyire ügyeltek, hogy hitelesen ábrázolják a játék drogcsempész és katonai vonalát.

Ghost Recon: Wildlands - megy az önfényezés

Vadonatúj előzetest kapott az idei E3-on bemutatott Ghost Recon: Wildlands. Az új jelenetek mellett arra próbálja meg felhívni a figyelmünket a UbiSoft, hogy milyen szuper is lesz a sorozat új felvonása.

Ghost Recon: Wildlands előzetes

Bolívia a világ legnagyobb drogtermelője. Az országban mindennaposak a kivégzések, megtorlások és a korrupció. Mindent és mindenkit a Santa Blanca kartell irányít. Eljött hát az idő, hogy a Ghost Recon csapata rendet tegyen.

E3 2015: Az első galériafrissítés

Az expó nulladik napján valóságos screenshot-áradat zúdult ránk, szinte alig győztük őket feldolgozni. Lesz itt For Honor, The Division, Uncharted 4, Until Dawn, The Last Guardian és Assassin's Creed: Syndicate is.

E3 2015: Visszatér a Ghost Recon

Idén is készült meglepetésjátékkal a Ubisoft, ezúttal a Ghost Recont készül feltámasztani. Az új rész független a korábbi epizódoktól, ráadásul ez lesz az első játék a sorozat történetében, ami nyitott világot kapott.

E3 2015: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Pontban éjfélkor a Ubisoft is csatlakozik a többiekhez, és megtartja a saját "kis" műsorát. A kései órák ellenére természetesen Gamekapocs liveblogja ezt is élőben közvetíti.