Ghost Recon: Wildlands PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Ghost Recon-sorozat, ezúttal minden korábbinál szabadabb formában!
Típus: Akció, taktikai

Ghost Recon: Wildlands - mi inspirálta a zenéket?

A Ubisoft új előzetesében a Ghost Recon: Wildlands zeneszerzője, Alain Johannes magyarázza el nekünk, hogy mi inspirálta őt a munkájában. Az úriember a Queens of the Stone Age és a Them Crooked Vultures zenekarokból lehet ismerős.

Ghost Recon: Wildlands - az égből jött segítség

Szinte már a küszöbön a The Division alapjaira felhúzott Ghost Recon-játék, a drogkartellektől hemzsegő Bolíviában játszódó Wildlands megjelenése. így a Ubisoft nem meglepő módon újabb kedvcsinálóval jelentkezett.

Macskás videóval hódít a Ghost Recon

Jópofa élőszereplős előzetest kapott a Ghost Recon: Wildlands. A másfél perces szösszenet főszereplője a kartell cicája, akit remekül elszórakoztat a mesterlövészünk lézerirányzéka.

Ekkora lesz a Ghost Recon: Wildlands térképe

A Ghost Recon tavasszal megjelenő folytatása Bolíviába csábítja a játékosokat, ráadásul ezúttal teljesen szabadon járhatjuk majd be a játékterületet. A Ubisoft megmutatta, hogyan is fog kinézni a térkép.

Ghost Recon: Wildlands - lehet jelentkezni a bétára

Egy hangulatos előzetes kíséretében jelentette be a Ubisoft, hogy elrajtolt a Ghost Recon: Wildlands zárt bétatesztjére való jelentkezés, így ha megjelenés előtt szeretnéd kipróbálni a játékot, már regisztrálhatsz is.

Ghost Recon: Wildlands - a választás szabadsága

A Ubisoft nem győzi hangsúlyozni, hogy a márciusban érkező Ghost Recon: Wildlandsben teljesen szabad kezet kapunk. Úgy teljesítjük a küldetéseket, ahogy nekünk tetszik, és még a felszerelésünket is magunk állíthatjuk össze.

Szerbiában nyitott új stúdiót a Ubisoft

Újabb stúdióval bővítette kelet-európai divízióját a Ubisoft - ezúttal Szerbiában telepedett le a francia vállalat. A csapatnál egyelőre csak kevesen dolgoznak, de bővítést terveznek a jövőben.

Ghost Recon: Wildlands - az egységről bővebben

Új fejlesztői videó érkezett a Ghost Recon: Wildlandshez, melyben magáról a Szellemekről tudhatunk meg többet. A játék fejlesztői, valamint az Egyesült Államok különleges egységének egykori tagjai mesélnek a csapatról.

Ghost Recon: Wildlands - így lopakodunk majd

A Ubisoft egy fejlesztői kommentárral megfejelt 12 perces játékmenet-kedvcsinálóban mutatja be, milyen, amikor a sokat mutogatott El Pozolerót az éj leple alatt, lopakodással fogjuk el.

GC 2016: Ghost Recon - nem mindegy, hogy nézel ki

A Ghost Recon: Wildlandsben részletesen testreszabhatjuk majd a karakterünket, mi döntjük el, hogyan nézzen ki, vagy milyen fegyvereket és felszereléseket használjon. Csak aztán nehogy sáros legyen az a szép ruha!