Ghost Recon: Wildlands PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Ghost Recon-sorozat, ezúttal minden korábbinál szabadabb formában!
1526623256

Csúszik a Skull & Bones megjelenése

A Ubisoft is közzétette az elmúlt üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A Far Cry 5 a kiadó második legjobb rajtját produkálta - 310 millió dollárt termelt az első héten. Viszont a tengeri csatákra kihegyezett Skull & Bones idén már nem jön ki.
1523869200

Michael Ironside: Sam Fisher sosem tűnt el

Interjút adott a Ubisoftnak a Splinter Cell-játékok főszereplőjét alakító Michael Ironside. A színész mesél arról, hogy hogyan öntöttek életet eredetileg Fisher karakterébe, de beszél az egészségügyi problémáiról is.
1523516408

A Metal Geartől búcsúzik Sam Fisher

A Ghost Recon: Wildlands legújabb frissítésében egy olyan PvE-küldetést kaptunk, melyben Sam Fisher is tiszteletét teszi. Az egyik átvezetőben még a Metal Gear Solid főhősére is utalnak.
1523372400

Ingyenes hétvége előtt a Ghost Recon: Wildlands

Jó hírünk van a vásárláson vacilláló olvasóink számára, eseménydús hétvége előtt áll a Ghost Recon: Wildlands: akciók, ingyenes hétvége és a frissen startoló Year 2-tartalmak várnak az érdeklődőkre.
1523095209

Ghost Recon: Wildlands - Sam Fisher is beköszön

Április 10-én rajtol el a Ghost Recon: Wildlands második szezonja, amiben nem akárki kap majd vendégszerepet. Predator után ugyanis ezúttal egy régi ismerős, Sam Fisher tér vissza egy küldetés erejéig.
1522828800

Idén is tovább frissül a Ghost Recon: Wildlands

Egy éve érkezett Bolíviába a Ghost Recon csapata. Elég szépen teljesített a boltokban a taktikai co-op shooter, így a Ubisoft idén sem hagyja majd a játékosait tartalom nélkül. Felvázolták, hogy mire lehet számítani a Wildlands második évében.
1516798819

Lootboxokat kap a Ghost Recon: Wildlands is

A Ubisoft a Ghost Recon: Wildlands hivatalos oldalán jelentette be, hogy a játék következő frissítésével, az Extended Opsszal együtt érkeznek a Battle Crate-ek, amelyek tartalma biztosan nem befolyásolja majd a játékmenetet.
1514581080

2017 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A folytatódik az évzáró cikksorozatunk, a legolvasottabb híreink után következzenek a legnépszerűbb cikkek! Idén is domináltak a tesztek, azonban a filmkritikák is képviseltetik magukat a listán.
1513234852

Már levadászhatod a Predatort a Ghost Reconban

Hacsak nem ő vadász le téged először! Az ígéreteknek megfelelően ma elstartol a Ghost Recon: Wildlandsben az ingyenes Predator Special Challenge, amely január elejéig elérhető lesz. Csekkold a friss látnivalókat!
1513159206

Jön a Predator a Ghost Recon: Wildlandsbe

Ezen a héten indul a Ghost Recon: Wildlands legújabb eventje, a The Hunt. A dzsungeles környezetben azonban egy nem várt veszély leselkedik ránk: a teaser videó szerint a filmekből ismerős Predator vadászik majd a csapatunkra.