Ghost Recon: Wildlands PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Ghost Recon-sorozat, ezúttal minden korábbinál szabadabb formában!
1510135233

Megduplázódtak az Assassin's Creed eladásai

A Ubisoft is közzétette a legutóbbi pénzügyi félévre vonatkozó jelentését. Az Assassin's Creed: Originsből kétszer annyit adtak el a premier után, mint a legutóbbi részből, a Syndicate-ből. A Switch-re való fejlesztés is gyümölcsöző.
1507622433

Ingyenes hétvégét kap a Ghost Recon: Wildlands

A mai napon mutatkozik be a Ghost Recon: Wildlands PvP-módja, a Ghost War, amit a Ubisoft megfejel egy ingyenes próbahétvégével is. Ha még nem próbáltad a márciusban megjelent játékot, akkor most a teljes csomagot elérheted.
1506592800

Októberben jön a Ghost Recon: Wildlands multija

Úgy fest, jól sikerült a bétateszt, a Ubisoft bejelentette, hogy másfél hét múlva élesíti a Ghost Recon: Wildlands multiplayer módját. Bónuszként újabb három kasztról hullott le a lepel.
1505386808

Ghost Recon: Wildlands - Ghost War nyílt béta

A Ubisoft bejelentette, hogy a Ghost Recon: Wildlands közelgő PvP-módját a jövő hét folyamán kipróbálhatjuk, és nem csak az alapjáték tulajdonosai. Ennek örömére egy informatív előzetes érkezett.
1504627230

Két új stúdiót nyit a Ubisoft Quebecben

A Ubisoft ma délután bejelentette, hogy hatalmas terjeszkedésbe kezd Kanadában. Többek között két új stúdiót nyit a quebeci régióban, és több mint ezer munkahelyet teremt 2027-ig. Ez a cég eddig legnagyobb beruházása.
1501848000

Most ingyen kipróbálható a Ghost Recon: Wildlands

Amennyiben eddig még nem volt szerencséd elmerülni a Bolívia nyújtotta rideg alvilágban, akkor eljött a Te időd! Ugyanis a Ubisoft egy ötórás, ingyenes trialt adott ki a játékhoz PS4-en és Xbox One-on.
1500656412

Ghost Recon: Wildlands - nyílt bétázik a Ghost War

A Ubisoft gőzerővel dolgozik a Ghost Recon: Wildlands következő és valószínűleg utolsó komolyabb tartalmi kiegészítésén, a PvP-módot ígérő Ghost Waron, ami a nyár végén nyílt béta formájában lesz majd kipróbálható.
1500400800

Az új Ghost Recon az idei év legkeresettebb játéka

Befutott a Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentése, és a kiadó annak ellenére is remek negyedévet zárt, hogy nem volt friss megjelenése. A Ghost Recon: Wildlands ugyanis hasít, a cég szerint ez az év eddigi legkeresettebb játéka.
1499320857

Ingyenes tartalmak a Ubisoft játékaihoz

Oké, tudjuk, hogy a függetlenség napja július 4-én volt, de ettől még egész héten számos kozmetikai cuccra tehetünk szert a The Divisionben és a Ghost Recon: Wildlandsben. És nem csak Amerikában.
1496318820

Kiegészült a Ghost Recon: Wildlands

A szezonbérletesek már letölthetik a Ghost Recon: Wildlands második kiegészítőjét. A Fallen Ghosts egy sor újdonsággal várja a kihívásra vágyó hardcore rajongókat.