Ghost Recon: Wildlands PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Ghost Recon-sorozat, ezúttal minden korábbinál szabadabb formában!
1495000800

Látványos erősödésre számít a Ubisoft

A kiadó legutóbbi negyedévét alaposan meghúzta a For Honor és a Ghost Recon: Wildlands, a digitális biznisznek hála pedig kilőtt az üzemi eredmény. A következő két évben látványos növekedésre számít a Ubisoft.
1494914400

Ghost Recon: Wildlands - íme, a Fallen Ghosts DLC

Bemutatkozott a Ghost Recon: Wildlands második DLC-je, mely az alapjáték eseményei után veszi fel a történet fonalát. Új ellenfeleket, 15 küldetést és megemelt szintkorlátot hoz a kiegészítő.
1493029860

Brit toplista: negyedszer is Ghost Recon

A dobozos játékmegjelenések szempontjából csendes volt a múlt hét, így a brit játékeladási toplistán sem történt túl sok változás. Az aranyérmet ezúttal is a Ghost Recon: Wildlands vihette haza.
1492758720

Szuper hónapot zárt az amerikai játékpiac

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group márciusi jelentése. Ahogy arról már beszámoltunk, a Nintendo Switch tarolt, de az egyébként is erős játékfelhozatal is segített a szép számok elérésében.
1492536629

Ghost Recon: Wildlands - itt a Narco Road DLC

Megérkezett a Ghost Recon: Wildlands első fizetős kiegészítője, a Narco Road, melyben El Invisible bandáiba kell beépülnünk, hogy ott némi tiszteletet kicsikarva, belülről verjük szét a motorizált bűnszervezetet.
1492450380

Brit toplista: visszatért a Ghost Recon

A múlt heti első helyezettünk készlethiány miatt egyáltalán nem szerepel a brit játékeladási toplistán, megint a Ghost Recon: Wildlands vezet, utána pedig a LEGO Worlds következik.
1491980413

Ghost Recon: Wildlands - íme, a Narco Road DLC

Megjelenési dátumot kapott a Ghost Recon: Wildlands első kiegészítője, a Narco Road. A csomag 15 új küldetést és néhány mellékes elfoglaltságot tartalmaz, amely a csempészet megfékezésére irányul.
1491836116

Brit toplista: legyőzték az új Mass Effectet

A két hétig tartó uralkodás után legyőzőre talált a BioWare űroperája. A trónt a Persona-sorozat ötödik epizódja kaparintotta meg, míg mögötte továbbra is régről ismert arcok találhatóak meg a dobogón.
1491225600

Brit toplista: még mindig sokan vágynak űrkalandra

A remek nyitány után a tizenharmadik héten se lelt legyőzőre a Mass Effect: Andromeda, ráadásul az első három helyezett sorrendje se változott, így még mindig a LEGO Worlds és a Ghost Recon: Wildlands tanyázik a legjobb háromban.
1490619600

Brit toplista: az élen kezdett az új Mass Effect

A rekorddöntés házon belül és az idei év eddigi játékfelhozatalát tekintve is elmaradt, egy aranyérem ugyanakkor összejött a múlt hétre a Mass Effect: Andromedának.